Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ustatkuvannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
24.04.2019
Размер:
157.7 Кб
Скачать

50 Питання песм-4шб

Плита електрична секційно-модульована ПЄСМ-4ШБ складаються із 4 прямокутних конфорок і шафи для смаження та корпусу. Корпус представляє собою каркас до якого кріпеться робоча поверхня та шафа для смаження

Шафа для смаження представляє собою камеру, яка поділена на 2 частини внутрішню і зовнішню, прострір між ними заповнений теплоізоляціїним матеріалом. Нагрів шафи для смаження здійснюється за допомогою тенів, зо розміщені по три зверху і знизу. Температура в шафі підтримується автоматичним терморегулятором ТР-4К. Пристрії управління і сигнальні лампочки розмішені передній

51 Питання мрт-60м

Машина для розкатування тіста МРТ-60М складається із каркаса, привода, двох розкатувальних робочих валів, механізму регулювання товщини тіста, стрічкового конвеєра,нахиленої направляючої площини, борошносія та піддона який розділяє каркас на дві частини нижню - де знаходиться електродвигун червячний редуктор, і верхню де знаходяться дво розкатувальні робочі вали

Принцип дії Підготовлене тісто завантажують на нахилиний стіл і направляють його до робочих валів, які розкатують його. Тісто у вигляді стрічки опускається на конвеєр, який вкладає тісто на піддон Максимальна кількість завантаженого тіста не повинна перевищувати 10 кг.

Правила експлуатації та техніка безпеки

Перед початком роботи перевірять наявність електроблокіровки, правильність встановлення піддона та правильність установки товщини розкатки тіста. Під час роботи забороняється проводити чистку валків та інших механізм та просувати руки під захисну сітку. Після завершення машину відключають від електромережі прибирають залишки борошна із борошносія, піддона та стрічки транспортера та проводять санітарну обробку механізму.

52 Питання Механічне устаткування, посудомийка мму-2000

Механічне устаткування може бути безперервної та періодичної дії

Виділяють такі механічного устаткування

1)Мийне устаткування(машини для миття посуду, фруктів та овочів)

2)Сортувально-колібрувальне устаткування(машини для сортування, просію вальні машини)

3)Очишувальне устаткування(машини для очистки овочів , картоплі)

4) реально подрібнювальне обладнання(м’ясорубки, овочерізки,хліборізки,машини для нарізки гастрономії, кавомолки, протирочні машини)

5)місильно-перемішувальне обладнання(машини для замісу тіста, машини для перемішування салатів,фаршу, збивальні машини, універсальні кухонні машини)

6)дозувально-формуюче обладнання(котлето формувальні машини, машини для розкатування тіста,масло ділителі)

7)пресувальне устаткування(машини для одержання соку)

53 Питання Пасова передача

Пасова передача складається із 2 або більше шкивів і натянутих на них з натягом ремнів(пасів). Ремінь може мати різну форму , довжину і бути виготовленим з різних матеріалів.

Перевагами є

Можливість передачі на великі відстані

Легкість експлуатації

Граничність навантаження

Недоліками є

низький ККД

Потреба у натяжних пристроях

Дана механічна передача використовується у м’ясорубках, картоплечистках та овочерізках

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]