Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Адміністративний позов (гаї) 2.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
17.04.2019
Размер:
267.78 Кб
Скачать

Позовна заява про визнання угоди дійсною

11 липня 2008 року власники майнових паїв спілки селян „Маяк” Близнюк Катерина Петрівна, Тимченко Ганна Антонівна, Грищенко Іван Прокопович, Грищенко Катерина Федотівна, Заломихіна Валентина Романівна, Заломихін Микола Романович, Антибура Григорій Якович, Бондар Ольга Василівна, Сорокіна Ніна Іванівна з однієї сторони та ТОВ „Маяк”, в особі директора Сергієнка Федора Герасимовича, з другої сторони уклали угоду купівлі-продажу нерухомості – будівлю зерноскладу №1 вартістю 164170 гривень, який належав спілці селян „Маяк”, згідно договору №1 про спільне володіння, використання і розпорядження майном, що знаходиться в спільній частковій власності від 22.03.2008р. №1.

На даний час у ТОВ „Маяк” виникла необхідність зареєструвати вказаний склад в Синельниківському МБТІ, але виявилось, що вказана вище угода не відповідає чинному законодавству, і тому не являється правовстановлюючим документом. Вищевказана угода купівлі-продажу нерухомості від 11 липня 2008 року не посвідчена нотаріально та не вказано точну адресу придбаного складу, і тому її дійсність необхідно підтвердити у судовому порядку.

Згідно рішення виконкому Березовської сільської ради від 21.12.2006р. №208 вказаному складу було присвоєно адресу: с.Березове Покровського району Дніпропетровської області.

Вини ТОВ „Маяк” при укладенні вищевказаної угоди купівлі-продажу, в порушення даного договору немає. Договір сторонами був виконаний повністю.

На підставі вищевикладеного та керуючись ч.2 ст.220 ЦК України ,-

ПРОШУ:

Визнати угоду купівлі-продажу нерухомості – будівлі зерноскладу №1 вартістю 164170 гривень розташованої за адресою: с.Березове Покровського району Дніпропетровської області, який належав спілці селян „Маяк”, згідно договору №1 про спільне володіння, використання і розпорядження майном, що знаходиться в спільній частковій власності від 22.03.2008р. №1дійсною.

Додатки: на ______аркушах.

06 листопада 2008р. Директор ТОВ „Маяк” __________ Ф.Г. Сергієнко

До Покровського районного суду Дніпропетровської області

З аявник: Бурба Надія Василівна

проживаюча за адресою:

53642с. Єгорівка вул. Мира

Покровського району

Дніпропетровської області

Засоби зв’язку відсутні

Зацікавлена особа: Орган опіки та піклування

Вишнівської сільської ради

53642 с. Вишневе вул. Леніна,49

Покровського району

Дніпропетровської області

тел. 5-86-17

Позовна заява Про визнання фізичної особи недієздатною

Бурба Анжела Миколаївна, 13.05.1990 року народження, являється моєю дочкою.

З самого народження моя дочка хворіє та перебуває на обліку у психоневрологічному відділенні. Являється інвалідом ІІ-ї групи з дитинства.

ЇЇ діагноз – олігофренія обумовлена спадковою патологією, розумова відсталість в ступені не різко вираженої імбецильності, основний тип олігофренічного дефекту. Вона не розуміє наслідків своєї поведінки, не може правильно орієнтуватися та оцінювати прості життєві ситуації, забуває, що з нею сталось в минулому і суть її власного життя. З 04 серпня по 09 вересня 2008 року перебувала на лікуванні у психіатричному відділенні КУ „ДОКПБ”. Стан її психічного здоров’я не поліпшився.

Внаслідок психічної хвороби Бурба А.М. не здатна усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними. Вона потребує встановлення над нею опіки.

Згідно з ч.2 ст.240 ЦПК України судові витрати у справах про визнання громадянина недієздатним або обмежено дієздатним відносяться на рахунок держави.

На підставі вищевикладеного, ст.236, 237 ЦПК України та ст.39, 40, 41 ЦК України, -

ПРОШУ:

1. Визнати Бурба Анжелу Миколаївну, 13.05.1990 року народження, уродженку с.Єгорівка Покровського району Дніпропетровської області, яка проживає в с.Єгорівка вул.Мира Покровського району Дніпропетровської області, недієздатною.

2. Відповідно до вимог ч.1 ст.60 ЦК України встановити опіку на Бурба Анжелою Миколаївною та зобов’язати орган опіки та піклування призначити їй опікуна.

Додаток: дві копії свідоцтва про народження Бурба А.М.;

дві копії паспорта Бурба А.М.;

дві довідки лікарні;

дві копії довідки лікарні;

дві копії свідоцтва про шлюб;

дві копії довідки сільської ради;

26 вересня 2008 року Бурба Н.В.

ДО ПОКРОВСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ

Позивач : Михалько Анатолій Миколайович

смт.Покровське, пров.Виноградний, 30

Покровського району

Дніпропетровської області

Відповідачі : Григоренко Тамара Анатоліївна

смт.Покровське, пров.Виноградний, 30

Покровського району

Дніпропетровської області

Григоренко Валерій Володимирович

смт.Покровське, пров.Виноградний, 30

Покровського району

Дніпропетровської області