Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Адміністративний позов (гаї) 2.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.04.2019
Размер:
267.78 Кб
Скачать

Заява про визнання спадщини відумерлою

Після смерті Волощука А.А., який помер «10» жовтня 2011 року, останнім постійним місцем проживання якого було вул. Дзержинського 16,

залишилася спадщина у вигляді іменних акцій Акціонерного товариства «Оранта», зареєстрованого за адресою вул. Дзержинського 15, у кількості 100 акцій, загальна номінальна вартість – 140 тис.грн. Залишену після смерті Волощука А.А спадщину у встановлений законодавством термін ніхто не прийняв, спадкова справа за заявою спадкоємців нотаріусом не заводилася. У таких випадках спадщина визнається відумерлою та передається у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини.

На підставі викладеного та у відповідності із ст. 1277 Цивільного кодексу України, керуючись ст.ст.3, 278 Цивільного процесуального кодексу

України, -

ПРОШУ:

Визнати відумерлою спадщиною іменні акції Акціонерного товариства

«Оранта» у кількості 100 акцій загальною номінальною вартістю 140 тис.грн., що належали померлому Волощука А.А.

Передати іменні акції Акціонерного товариства «Оранта» у кількості 100 акцій загальною номінальною вартістю 140 тис.грн, як відумерлу спадщину у власність територіальній громаді Оранат в особі міської ради.

Додаток:

1. Клопотання про витребування судом на підставі ст.137 Цивільного процесуального кодексу України: від районного органу державної реєстрації актів цивільного стану копії актового запису про смерть Волощука А.А. та повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть Волощука А.А.; від нотаріуса за місцем відкриття спадщини відомостей щодо підстав вважати спадщину Волощука А.А. такою, що може бути визнана відумерлою:

- відсутність спадкоємців за заповітом і за законом;

- усунення спадкоємців за заповітом та за законом від права на спадкування;

- неприйняття спадщини спадкоємцями за заповітом та за законом протягом

встановленого строку;

- відмова від прийняття спадщини спадкоємцями за заповітом та за законом.

2. Докази, що свідчать про належність Волощука А.А. іменних акцій Акціонерного товариства «Оранта» у кількості 100 акцій, загальною номінальною вартістю 140 тис. грн.

15.10.2011 Підпис