Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Адміністративний позов (гаї) 2.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
17.04.2019
Размер:
267.78 Кб
Скачать

Моя мати, Ярошенко Федосія Павлівна, була прийнята в члени ксп ім.Дзержинського Покровського району в 1944 році і пропрацювала до 1959 року, до виходу на пенсію.

01 серпня 1994 року моя мати померла.

При передачі землі в колективну власність вона була внесена до списку членів даного господарства – додатку до Державного акту про право колктивної власності під №802, що підтверджується довідкою виданою Покровським районним відділом земельних ресурсів.

Я звернулась до ТОВ “Мрія”, яке на даний момент являється правонаступником КСП ім.Дзержинського Покровського району з проханням виділити мені як спадкоємиці земельну частку (пай), яка належить моїй матері, але мені відмовили по тим підставам, що на момент затвердження списків членів КСП ім.Дзержинського на виділення земельного паю мати вже померла, а отже не встигла набути права на земельну частку (пай).

Вважаю, що мені відмовлено по причині, яка порушує моє право на земельну частку (пай), так як, згідно Указу президента України “Про порядок паювання замель, переданих в колективну власність сільськогосподарським підприємствам та організаціям” №720/95 від 8 серпня 1995 року, право на земельну частку (пай) мають усі члени колективного сільськогосподарського підприємства, які занесені до списку, що додається до Державного акту про право колективної власності на землю.

На підставі вищевикладеного і керуючись Указом Президента України “Про невідкладні заходи щодо прискорення земельної реформи у сфері сільськогосподарського виробництва” від 10.11.1994р. №666, Указом Президента України “Про порядок паювання замель, переданих в колективну власність сільськогосподарським підприємствам та організаціям” №720/95 від 8.08.1995 р.

ПРОШУ :

  1. Продовжити строк на прийняття спадщини та визнати за мною право на земельну частку (пай) по спадкоємству за законом.

  2. Всі судові витрати віднести на рахунок відповідача.

Додатки на________аркушах

“______”_______________2004р. ________________Охват Т.А.

До Покровського районного суду Дніпропетровської області

П озивач: Баранова Людмила Михайлівна, 1982 р.н.

проживаючий за адресою: смт.Покровське,

пров.Чайковського, 1

Відповідач: Баранов Олександр Володимирович, 1981 р.н.

проживаюча за адресою: смт.Покровське,

вул. 50 років Жовтня, 111-а

Позовна заява

Про розірвання шлюбу

Я, Баранова Людмила Михайлівна з відповідачем Барановим Олександром Володимировичем знаходжусь у зареєстрованому шлюбі з 19 січня 2002 року. Шлюб зареєстровано відділом реєстрації актів цивільного стану Покровського районного управління юстиції 19.01.2002р. актовий запис №05.

Від шлюбу маємо неповнолітню дитину – дочку Каріну, 24 липня 2002 року народження.

Причиною розпаду нашої сім’ї є те, що ми з відповідачкою не зійшлися характерами та маємо різні погляди на життя, внаслідок чого в наших стосунках виникла неприязнь, яка з часом перетворилась в психологічну несумісність.

Вважаю, що зараз наша сім’я розпалась і відновлена бути не може.

Після розірвання шлюбу дитина буде проживати зі мною.

Позовну заяву в суд подаю вперше і в зареєстрованому шлюбі я і відповідач перебуваємо вперше.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.110 СК України,-

ПРОШУ:

1. Винести рішення, яким розірвати шлюб між мною, Барановою Людмилою Михайлівною, та відповідачем Барановим Олександром Володимировичем, зареєстрований відділом реєстрації актів цивільного стану Покровського районного управління юстиції 19.01.2002р. актовий запис №05.

2. При видачі свідоцтва про розірвання шлюбу витрати по сплаті державного мита покласти на відповідача Баранова Олександра Володимировича.

Додатки: на ______аркушах.

„_____”_________________2005р. ________________/Баранова Л.М./