Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
CONTR_invest_ analiz.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
648.7 Кб
Скачать

Окремі положення, що приймалися до уваги про розробці методики оцінювання

  1. Відвідування семінарських занять є обов’язковим, а отже – не є об’єктом окремого оцінювання.

  2. Згідно з запропонованою адміністрацією університету шкалою оцінки знань на іспиті, диференціація в оцінці відповіді має місце лише у випадку коли завдання (як екзаменаційне так і семінарське ) є фактично виконаним за нижньою межею (6 балів з 10 – отже більше половини, а значить - виконано вірно, але з зауваженнями). Отже, невиконані завдання не оцінюються у жодному випадку.

  3. Відсутність на семінарському занятті оцінюється у 0 балів без зауваження на причини, що призвели до неї. Проте, у випадку, коли керівництво факультету прийме рішення стосовно поважності причини пропуску, студент має право звернутися до викладача з проханням стосовно відпрацювання кожного пропущеного семінарського заняття - упродовж двох тижнів з моменту пропуску, але не пізніше ніж за тиждень до дати виставлення результатів поточного контролю.

  4. З огляду на відсутність у робочій програмі дисципліни розділу «Перездачі», питання стосовно можливості перездачі приймається викладачем на власний розсуд. Під час консультації викладач займається виключно консультаційною роботою.

  5. З метою максимальної інтенсифікації навчального процесу на семінарських заняттях та реалізації неперервного моніторингу рівня знань, ми використовуємо положення: «кожний студент отримує оцінку на кожному активному семінарському занятті», що, також, забезпечує і відзнаку студенту за відвідування семінару. Активним вважається семінарське заняття на якому мало місце стовідсоткове опитування студентів у групі.

  6. Лише результати письмових робіт є об’єктом оцінювання. З метою запобігання суб’єктивізму при оцінюванні знань студентів – ми використовуємо лише письмові форми контролю знань (на паперових носіях) з їх подальшим зберіганням упродовж не менш ніж двох тижнів з моменту оголошення результатів. Це забезпечить студентам право на апелювання упродовж двох тижнів з моменту оголошення результату оцінювання.

  7. Вибіркове завдання є невід’ємною частиною самостійної роботи студентів. Студент може прийняти рішення стосовно його виконання або ігнорувати. Проте, він повинен розуміти, що максимальна заявлена кількість балів за результатами поточного контролю - 50 балів – включає в себе і виконання вибіркового завдання (максимум 5 балів).

  8. З метою уніфікації критеріїв оцінювання і формування у студентів навиків самооцінки успішності виконання навчальної програми, для оцінки якості виконання завдань на семінарських заняттях ми використовуємо ту ж саму шкалу оцінок, що і для оцінювання екзаменаційних завдань.

  9. Округлення отриманої студентом кількості балів до цілого числа - за результатами поточного контролю - при переносі в заліково-екзаменаційну відомість здійснюється за стандартним правилом.

  10. Критерії оцінювання теоретичних завдань і розрахункових задач наведено у розділі 9.5

Алгоритм розрахунку кількості балів за результатами проміжного контролю

Максимальна кількість балів яку студент спеціальності «Банківська справа» може отримати за результатами поточного контролю - не більше 50.

Ці бали розподіляються наступним чином:

  • проміжний контроль - два етапи по кожному з яких максимальна оцінка становить 5 балів: 2*5 = 10 балів;

  • індивідуальна розрахункова робота: максимальна оцінка – 5 балів;

  • результати поточної успішності на семінарах – максимальна оцінка – усього 30 балів;

  • виконання вибіркового завдання - максимальна оцінка – 5 балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]