Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
trening.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
1.16 Mб
Скачать

Договір купівлі-продажу

м. Вінниця      "22"квітня 2010р.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Трое закритих дверей” (найменування підприємства, кооперативу, організації), іменоване надалі  "Продавець" в особі Генеральний директор Юдін О.В. (посада, П.І.П.), що діє на підставі статуту з одного боку, і Товариство з обмеженою відповідальністю „Швендуля” (посада, П.І.П.), що діє на підставі _Шевчук О. з іншого боку, уклали даний Договір про наступне:

1. Предмет договору.

1.1. Продавець зобов'язується передати у власність (повне господарське відання), а Покупець належним чином прийняти і оплатити наступний товар:

1.1.1. Найменування (із вказівкою виготовлювача) міжкімнатні деревяні двері.

1.1.2. Одиниця виміру штук.

1.1.3. Ціна за одиницю 2000(дві тисячі) грн.

1.1.4. Кількість десять тисяч .

1.1.5. Вартість всієї партії товару двадцять міліонів (прописом),

1.1.6. Якість і комплектність (дата виготовлення, стандарт, ТУ і т.п.) січень-березень 2010 року.

1.1.7. Гарантійний строк (із вказівкою виду: експлуатації, зберігання, придатності) не обмежений.

2. Умови поставки й розрахунків за товар

2.1. Строк поставки 15 днів з моменту 22 квітня (укладання Договору, оплати й ін. умови) Продавець _має_ (має, не має) право на дострокову поставку.

2.2. Вид транспорту _залізниця_.

2.3. Строк, порядок і форма розрахунків _ готівкою_.

2.4.1. Строк оплати 5 днів від дня укладання договору.

2.4.2. Порядок оплати (попередня оплата, наступна, у момент одержання товару, телеграфна або поштова) __попередня оплата_.

2.4.3. Форма оплати (платіжна вимога, платіжне доручення, акредитив, чек, платіжна вимога-доручення)_платіжне доручення_. Податок на додану вартість повинен бути показаний окремим рядком у платіжних документах. У всьому іншому, що не передбачено даним пунктом, сторони керуються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті.

2.5. При попередній оплаті Покупець зобов'язаний у триденний строк з моменту оплати вручити Продавцеві завірену банком копію платіжного документа або сповістити його телеграмою з повідомленням. При невиконанні Покупцем вимог даного пункту Договору, Продавець вправі після закінчення __чотирьох__ днів з моменту підписання договору реалізувати товар і розірвати даний Договір.

3. Гарантії виконання зобов'язань і відповідальність сторін

3.1. Під час підписання Договору сторони обмінюються гарантіями поставки і оплати праці.

3.2. За прострочення поставки або недопоставку товару Продавець сплачує Покупцеві пеню в розмірі _15_ відсотків вартості непоставленого в строк товару за кожний день прострочення.

3.3. За необґрунтовану відмову або ухилення від оплати товару (у тому числі при попередній оплаті) Покупець сплачує Продавцеві штраф у розмірі _30_ відсотків суми, від оплати якої він відмовився або ухилився.

3.4. При несвоєчасній оплаті товару (у тому числі при попередній оплаті) Покупець сплачує Продавцеві пеню в розмірі _20_ відсотків суми простроченого платежу за кожний день прострочення.

3.5. За невибрання товару у встановлений строк (при самовивозі зі складу Продавця) Покупець сплачує Продавцеві неустойку в розмірі 40 відсотків вартості невибраного в строк товару, а також відшкодовує Продавцеві збитки, пов'язані зі зберіганням товару, у розмірі _15_ відсотків вартості товару за кожний день прострочення, але не більше _30_ відсотків.

3.6. При відмові Покупця (повністю або частково) від прийняття й оплати передбачених Договором товарів (продукції) він відшкодовує Продавцю виниклі у зв'язку із цим збитки в розмірі __25_ відсотків вартості товарів (продукції).

3.7. Сторони прикладають максимальні зусилля, щоб усунути виникаючі розбіжності винятково шляхом переговорів. При неможливості усунення розбіжностей шляхом переговорів, сторони звертаються в суд.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]