Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
trening.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
1.16 Mб
Скачать

Предмет Договору

  1. Ліцензіар надає Ліцензіату за винагороду на термін дії цього Договору виключну ліцензію (виключні права) на використання Торговельної марки щодо усіх товарів і послуг, зазначених у Свідоцтві за класами МКТП.

  2. При цьому Ліцензіату надається право на:

  • використання Торговельної марки на території України;

  • видачу невиключних ліцензії (субліцензії) на використання Торговельної марки на території України третім особам.

Права і обов'язки Ліцензіара

  1. Ліцензіар має право здійснювати контроль за використанням Торговельної марки, виробляти концепцію, встановлювати обов'язки та давати вказівки Ліцензіату щодо використання Торговельної марки.

Права і обов'язки Ліцензіата

  1. Ліцензіат зобов'язаний використовувати Торговельну марку відповідно до положень цього Договору й отриманої від Ліцензіара документації.

  2. Ліцензіат зобов'язаний в строк, що не перевищує 12 днів з дня підписання Сторонами цього Договору, направити його у Відомство для належної реєстрації в порядку, встановленому законодавством України.

  3. Ліцензіат має право застосовувати Торговельну марку спільно з торговельною маркою, власником якої він є.

  4. Ліцензіат має право використовувати Торговельну марку за умови, що якість товарів і послуг, які позначаються цією маркою, не буде нижчою за якість товарів і послуг, які виготовляються і надаються Ліцензіаром під тією ж маркою.

  5. Ліцензіат має право ухвалювати рішення, ґрунтуючись на власних знаннях й досвіді, самостійно визначаючи тактику і стратегію використання Торговельної марки, керуючись положеннями цього Договору.

Перевірка якості

  1. Ліцензіар здійснює перевірку якості товарів і послуг Ліцензіата в порядку, визначеному окремим протоколом.

  2. Витрати, пов'язані з перевіркою якості товарів і послуг, несе Ліцензіар.

Відповідальність Сторін

  1. Сторона зобов'язана відшкодувати іншій Стороні збитки, заподіяні невиконанням або неналежним виконанням зобов'язань за цим Договором.

  2. Розмір збитків обмежений сумами, що сплачені за цим Договором.

Документація

  1. Вся документація, необхідна і достатня для використання Торговельної марки, передається Ліцензіаром уповноваженому представнику Ліцензіата російською або українською мовами в 1 (одному) примірнику протягом 5 днів з дня підписання цього Договору.

  2. Передача документації підтверджується актом приймання-передачі за підписами уповноважених представників обох Сторін.

Платежі

  1. За надання права на використання Торговельної марки Ліцензіат сплачує Ліцензіару винагороду у розмірі, порядку і строки, визначені Додатком N 2 до цього Договору.

  2. Після припинення дії цього Договору його положення застосовуватимуться доти, доки не будуть остаточно врегульовані платежі, зобов'язання за якими виникли в період його дії.

  3. Ліцензіар Юдін О.В. статус платника податку на прибуток (має, не має) підприємств на загальних умовах.

Інформація і звітність

  1. Ліцензіат протягом п'ятнадцяти днів, наступних за звітним періодом, надає Ліцензіару зведені бухгалтерські дані у вигляді звіту за обсягами виробництва й реалізації товарів і послуг з використанням Торговельної марки за цей звітний період. Звіт повинен бути підписаний керівником підприємства і головним бухгалтером.

  2. Звіт направляється Ліцензіару разом з документом, що підтверджує сплату винагороди за звітний період (копія платіжного доручення, завірена банківською установою).

  3. Ліцензіар має право проводити перевірку даних, що відносяться до обсягів виробництва й реалізації товарів і послуг під Торговельною маркою на підприємствах Ліцензіата за зведеними бухгалтерськими даними. Ліцензіат зобов'язаний забезпечити можливість такої перевірки.

  4. При встановленні факту надання Ліцензіатом недостовірної звітності або недоплати винагороди за використання Торговельної марки Ліцензіар має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, попередивши про це Ліцензіата. При цьому Ліцензіат зобов'язаний відшкодувати Ліцензіару заподіяні збитки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]