Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
trening.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
1.16 Mб
Скачать

Місцезнаходження і реквізити сторін

ЗАМОВНИК

__ТОВ Шах і Мат_____

Підписи

За ЗАМОВНИКА

Керівник __Юдін О.В._ __/

м. п.

ПІДРЯДНИК

__ВАТ «Поділля буд»_______

сторін

За пІДРЯДНИКА

Керівник ___Шевчук О.___/

м. п.

Завдання 14

Формування товарного асортименту та його оптимізація

Широкий вибір товарів та привабливі ціни є характерними рисами  «МЕТРО Кеш енд Кері». Поруч із привабливими товарами низької цінової категорії в наших магазинах ви знайдете високоякісні товари під власними торгівельними марками МЕТРО та бренди відомих виробників.

Формат Cash & Carry дозволяє покупцям заощаджувати свої кошти. Це робить нас ідеальним партнером: бізнес покупці, які покладаються на «МЕТРО Кеш енд Кері» як постачальника товарів, мають ключову конкурентну перевагу.

Власна торгова марка – торгова марка, що зареєстрована за торговельною мережею та ексклюзивно представлена в ній. Виробництво товарів для мережі виконуються компаніями-виробниками на засадах, затверджених мережею. Торговельна мережа відповідальна за розробку, контроль виробництва та якості продукції, її ціноутворення та просування.

Зазвичай  власна торгова марка має власну назву або назву торговельної мережі.

Перша власна торгівельна марка з’явилася у Великобританії наприкінці 19 століття, але активной розвиток  почався в 1970-х роках у торгових мережах Sainsbury та Marks & Spencer.

На сьогодні частка власних торгових марок в товарообігу різних товарних категорій в деяких країнах Західної та Східної Європи складає до 40%.

Власні торгові марки METRO

На сьогодні METRO Group  володіє більш ніж 100 власними торговими марками для продажу виключно в торгових мережах, що належать компанії: MCC, Real, Media Mart.

METRO Group розвиває та просуває товари під власними торговими марками в різних категоріях продовольчих та непродовольчих груп.

METRO Group прагне дотримуватися сучасних тенденції ринку та постійно вивчає потреби клієнтів (трейдерів та HoReCa) в усіх країнах.

«METRO CASH & CARRY» пропонує професійні рішення за найкращими цінами: від продуктів до обладнання та витратних матеріалів.

METRO не виробляє продукцію самостійно. Виробництво здійснюється за результатами тендерів. До участі в тендерах на виробництво товарів під власними торговими марками запрошуються найкращі вітчизняні та іноземні виробники, кожен з яких є досвідченими фахівцями у своїй галузі.

Найбільш відомими марками «METRO CASH & CARRY» в Україні є ARO, Metro Quality, H-Line, Authentic, Active, Natura Verde, Alaska та Sigma.

Переваги власних торгових марок «metro cash & carry»

В першу чергу, це відповідність рівня якості та ціни потребам кожної категорії клієнтів.

Так, наприклад,

Aro – якість за найкращою ціною для оптових клієнтів

Metro Quality – товари найвищого ґатунку для ресторанів та кетерінгу за найкращими цінами

H-Line – професійне рішення для готелів за найкращими цінами.

По друге, це стабільна контрольвана якість.

«METRO CASH & CARRY» Україна ставить високі вимоги до якості продукції, що виготовляється під власними торговими марками. «METRO CASH & CARRY» відповідально відноситься як до створення рецептури продукту, так і до процесу вибору виробника на основі тендеру. До участі в тендерах на виробництво товарів під власними торговими марками запрошуються найкращі вітчизняні та іноземні досвідчені фахівці у своїй галузі: як дійсні партнери  Cash & Carry, так і компанії, що є потенціальними постачальниками.

За результатами тендеру відділ контролю якості перевіряє умови виробництва та збереження продукції та затверджує еталон продукту. Після чого проводить регулярні перевірки продукції на відповідность еталону та гігієнічному статусу.

Українські виробники також беруть участь в міжнародних тендерах і, відповідно, виробляють товари для інших країн Центральної та Східної Європи. Частина товарів також постачається виробниками з інших країн.

Завжди вигідна пропозиція.

ARO пропонує широкий асортимент (понад 400 продовольчих та 200 непродовольчих товарів) повсякденного вжитку за дуже вигідними цінами. ARO - це надійні стандарти якості зручні розміри упаковок, а також оптимальне співвідношення "ціна-якість".

Професійне рішення експертів.

HORECA SELECT пропонує вісокоякісні продовольчі та непродовольчі товари, які задовольняють щоденні потреби професійних кухарів. Особливі інгредієнти та контрольовані процеси виробництва гарантують високу якість продукції. Всі товари HORECA SELECT розроблені у співпраці з професіоналами кулінарної справи.

Висока якість за доступною ціною.

Торгова марка Fine Food створена для представників роздрібної торгівлі, які прагнуть запропонувати своїм клієнтам високоякісні товари за найкращими цінами. Fine Food користується попитом на полицях будь-якого магазину. Ретельно підібраний асортимент торгової марки також включає продукцію, що вирощена без хімічних добрив, та особливі проодукти притаманні той чи іншій європейській країні в привабливій упаковці.

Довершене бізнес-рішення для барів та кав'ярень.

Rioba - це комплексне бізнес-рішення: від елітної кави, чаю, соків та сиропів для коктейлів, до посуду та серветок, дизайн яких виконано в єдиному стилі торгової марки. Додаткова беззаперечна перевага - ціна, що є більш привабливою за ціни товарів аналогів інших торгових марок відповідного рівня якості.

Досконале поєднання для гостинності та комфорту Вашого готелю.

Висока якість, вишуканий дизайн та інноваційний асортимент торгової марки H-Line допомагає створити високий рівень сервісу готелів та ресторанів. Від вершків до кави, косметичних продуктів для ванної кімнати до столових приборів, постільної білизни до рушників, H-Line - це якість, сервіс та комфорт будь-якого готелю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]