Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
trening.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
1.16 Mб
Скачать

Інші умови

  1. Всі зміни і доповнення до цього Договору повинні бути вчинені у письмовій формі і підписані уповноваженими на це особами.

  2. У всьому іншому, що не було передбачено цим Договором, застосовуватимуться норми матеріального права України.

  3. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань за цим Договором при виникненні форс-мажорних обставин, підтверджених відповідно до законодавства України.

  4. Зазначені в цьому Договорі Додатки N 1 і 2 складають його невід'ємну частину.

  5. Цей Договір складено українською мовою у трьох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із Сторін і один для Відомства.

Генеральний директор Заступник ген. директора

О.В. Юдін Д.В. Жмеринюк

тел. (067) 34-99-125 тел. (096) 95-55-67

E-mail: golovaavlad@mail.ru E-mail: zhmerunka@mail.ru

Додаток n2 до Ліцензійного договору розмір, порядок та строки виплати винагороди за використання Торговельної марки

  1. Ліцензіат сплачує винагороду за використання Торговельної марки Ліцензіара, яка складається з паушального платежу та поточних відрахувань (роялті).

  2. Всі розрахунки за цим Договором здійснюються у гривнях (валюта платежів).

  3. Паушальний платіж здійснюється Ліцензіатом у розмірі 2000 (дві тисячі)Паушальний платіж сплачується протягом 15 днів з моменту вступу цього Договору в силу шляхом перерахування на рахунок Ліцензіара.

  4. Поточні відрахування (роялті) сплачуються (щомісячно, щоквартально, щорічно і т. п.) у розмірі 1000 ( тисячі ) гривень за одиницю продукції чи послуги, що реалізована з використанням Торговельної марки.

  5. Поточні відрахування (роялті) здійснюються Ліцензіатом протягом 10 днів, що йдуть за звітним періодом, шляхом перерахування коштів на рахунок Ліцензіара.

  6. У випадку невиконання чи неналежного виконання умов цього Договору Ліцензіар має право розірвати Договір в односторонньому порядку. При цьому Ліцензіат зобов'язаний відшкодувати Ліцензіару заподіяні збитки.

Генеральний директор Заступник ген. директора

О.В. Юдін Д.В. Жмеринюк

тел. (067) 34-99-125 тел. (096) 95-55-67

E-mail: golovaavlad@mail.ru E-mail: zhmerunka@mail.ru

Завдання № 5 Договір купівлі-продажу Теоретична частина

За  договором  купівлі-продажу  одна  сторона  (продавець) передає або зобов'язується  передати  майно  (товар)  у  власність другій стороні (покупцеві),  а покупець приймає або зобов'язується прийняти майно (товар) і сплатити за нього певну грошову суму.

Предметом договору купівлі-продажу може бути товар, який є у  продавця  на  момент  укладення  договору  або  буде  створений (придбаний, набутий) продавцем у майбутньому.

Предметом договору  купівлі-продажу  можуть  бути  майнові права.  До  договору  купівлі-продажу майнових прав застосовуються загальні положення про купівлю-продаж,  якщо інше не  випливає  із змісту або характеру цих прав.

Предметом договору купівлі-продажу може бути право вимоги, якщо   вимога   не   має   особистого   характеру.   До   договору купівлі-продажу   права   вимоги   застосовуються   положення  про відступлення права вимоги,  якщо інше не встановлено договором або законом. До   договору   купівлі-продажу   на   біржах,  конкурсах, аукціонах (публічних торгах),  договору  купівлі-продажу  валютних цінностей  і  цінних паперів застосовуються загальні положення про купівлю-продаж,  якщо інше не  встановлено  законом  про  ці  види договорів купівлі-продажу або не випливає з їхньої суті.

Особливості  договору  купівлі-продажу окремих видів майна можуть встановлюватися законом.

Практична частина

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]