Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метода к КР_2008.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
304.13 Кб
Скачать

3. Методичні вказівки до розкриття обраної теми курсової роботи.

Загальний зміст та основні елементи, що підлягають розкриттю за темою курсової роботи, а також рекомендована література до їх освітлення на ведені у додатку , А методичних вказівок.

При виконані курсової роботи головне завдання студента полягає в тому, щоб аргументовано розкрити поставлену тему, на основі аналізу різних точок зору виробити свою або вказати, чому з різноманіття позицій вибирається дана.

У роботі потрібно розгорнуто та докладно розглянути питання, уникати відвернених міркувань. Використовуваний матеріал повинний бути спрямований на досягнення цілей, поставлених у завданні. Спочатку рекомендується викласти основні теоретичні положення даної теми, далі спробувати зв`язати теорію з фактичним положенням справ у досліджуваній області. Для цього, приміром, проаналізувати досвід реалізації екологічний заходів на окремих підприємствах, у галузях, регіонах, країнах. Викладаючи тему, студент повинний показати здатність осмислено користуватися науковою літературою, ясно виражати думки, обробляти фактичний матеріал, грамотно робити висновки й узагальнення, погоджувати теоретичні постулати з господарською практикою.

4. Зміст курсової роботи.

Виконана курсова робота може складається з текстового матеріалу, або з додатком потрібного змісту.

Структура текстової частини роботи повинна мати наступні елементи:

  1. Титульний лист.

  2. Завдання на виконання роботи.

  3. Реферат.

  4. Зміст.

  5. Вступ.

  6. Основна частина.

  7. Висновки.

  8. Перелік посилань.

  9. Додатки.

5. Вимоги до позначення та оформлення курсової роботи.

Докладно про позначення та оформлення курсової роботи інформацію надано у методичних вказівках. “Оформлення та захист студентських робіт” авторів Голембієвського П.П. , Подтикалова О.С. та Костюка І.С. , що видані у ДонНТУ, 2003р, і призначені для студентів і викладачів Гірничого інституту.

5.1. Позначення курсової роботи.

Курсової роботи привласнюється позначення у вигляді груп літер та цифр, відокремлених крапками.

Індекс форми даної форми навчання студента (стаціонар) складається з літерного позначення – Д.

Шифр спеціальності автора роботи має п`ятизначне цифрове позначення і співпадає з п`ятьма останніми цифрами номера його спеціальності (6.070801 – Екологія та охорона навколишнього середовища).

У позиції номера залікової книжки проставляються три його останні цифри.

Індекс курсової роботи – КР.

Позначення є загальним для всього документа і приводиться на титульному аркуші текстової його частини, а також в основному напису текстової частини документа.

Приклад позначення курсової роботи, що був виконана студентом

факультету геотехнологій та управління виробництвом (шифр факультету 45) групи ЕГС (шифр спеціальності 6.070801) денної форми навчання (літера Д), у якого останні три цифри залікової книжки 194. Курсова робота буде захищатися на кафедрі “Природоохоронної діяльності (шифр кафедри 03)”. Д 7080.45.03.194.КР