Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Л 11-1 ОРЗ05.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
139.78 Кб
Скачать

Завершальна частина

На цьому занятті Ви ознайомились з загальними положеннями щодо спеціальної підготовки молодших фахівців речової служби.. Завдяки правильній організації спеціальної підготовки особового складу речової служби військової частини досягається своєчасне та повне речове забезпечення о/с та створюються нормальні побутові умови для військовослужбовців. Цьому сприяють правильно організована спеціальна підготовка, своєчасне обслуговування об’єктів служби та правильна організація ЛПО о/с.

Усі ці заходи дозволяють значно покращувати боєздатність віськовослужбовців, побутові умови, що в кінці впливає на стан бойової готовності частини .

З матеріалу лекції Ви зрозуміли, що спеціальна підготовка особового складу військової частини є клопітка і відповідальна справа, без якої не може існувати взагалі увесь процес навчання військ.

Таким чином, для якісного проведення занять з молодшими фахівцями начальнику речової служби необхідно ретельно продумати увесь хід проведення заняття. скласти план-конспект, підготовити матеріальну базу та використовувати методичні прийоми при навчання молодших фахівців.

Якість проведення занять знаходиться у прямій залежності від рівня знань і досвіду, роботи самого керівника, а також від його підготовки до занять.

Знання, які отримані на сьогоднішньому занятті необхідні Вам, як майбутнім керівникам, начальникам речової служби при підготовці до проведення занять з молодшими фахівцями речової служби.

Старший викладач кафедри підготовки офіцерів запасу

А.І.Клименко

22

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]