Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
diplom (1).docx
Скачиваний:
12
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
96.87 Кб
Скачать

2.4. Технологічний аналіз образу

Для створення арт-образу (фантазійного) знадобилися багато матеріалу та інструментів, без них образ не зміг би перетворитися в реальність. З інструментів знадобилися: тканина фіалетова-синього кольору, стрази, намиста, сережки. З косметики знадобилися: фарби для боді-арту, де-макіяж, тональний крем, пудра для обличчя, тіні зелені і фіолетові, помада червона, блиск прозорий, олівець для очей і брів, рум'яна, накладні вії. З інструментів знадобилися: швейна машинка, ножиці, нитки, голка, клей для вій, набір пензлив для візажу і для боді-арту, гребінець, зажимом для волосся, накладні елементи для зачіски, плойка, лак для волосся.

Фантазійний макіяж - один з найбільш чудових способів самовираження через власну зовнішність. Це дивовижні оригінальні художні образи, які свідчать про неординарної особистості, талант і здібності. Саме тому фантазійний макіяж користується величезною популярністю не тільки серед молоді, а й дам старшого віку.

Дуже часто фантазійний макіяж використовується спільно з фейс-артом та боді-артом на масових або корпоративних видовищних заходах. Сучасна молодь ще дуже любить оригінальні доповнення до звичайного вечірнього макіяжу - невеликий витончений малюнок або відмітний знак на обличчі або шиї, що привертає увагу і вигідно відрізняє їх від ровесниць.

По духу і техніці виконання фантазійний макіяж близький до образного і стильному видів макіяжу, але не пов'язаний будь-якими рамками або обмеженнями. Все дійсно залежить від ваших фантазій і вміння майстри-візажиста правильно зрозуміти вашу ідею, щоб втілити задум у реальність.

Можна звичайно скористатися і особистими фантазіями самого майстра-візажиста, його ескізними заготовками - благо цього добра у візажистів завжди в надлишку.

Для повно довершення образу необхідною неперевершений, яскравий макіяж, а також боді-арт.Перед нанесення макіяжу потрібно ретельно підготувати шкіру обличчя: насамперед зробити де-макіяж, щоб очістити шкіру обличчя, потім нанести крем відповідно до типу шкіри, щоб захистити шкіру від проникнення тонального крему, пудри в пори обличчя та зволоджити шкіру.

Потім наносимо тональний крем, якщо є. недоліки застосовуємо маскуючий олівець тільки там де є недоліки, найчастіше під очима, навколо рота, носа й будь-які плями на обличчя та прищіки, наносивши поверх тонального крему, наносивши пензликом.Потім наносимо розсипчасту пудру велюровим пушком, а великим пухнастим пензликом для пудри знімаємо надлишки, після цього пензликом робимо корекцію обличчя пудрою троха темнішою вид тону обліччя.Після корекції треба підкреслити брови пензликом для брів.Наступним кроком робимо білим олівцем легкі штрихи фантазійного макіяжу.

Наводимо ці штрихи чорним олівцем, тоненьким пензлом, ці лінії розтушовуємо в середину малюнку.В середині візерунку наносимо яскрав тони: зелений, жовтий, фіолетовий, салатовий.Після візерунку переходимо до макіяжу очей, на очах розтушовуємо тіні від зеленого до фіолетового, наносимо небагато туші для повік,а також клеєм стрази.

Для завершення етапів робимо рум'яна коричневого кольору, також підводимо контур губ червоним олівцем, і наносимо помаду червоного кольору і прозорої блиск.Фантазійний макіяж та боді-арт виконаний в насичених кольорах відповідно до вбрання, в ньому присуті тона зеленого, фіолетового, жовтого, чорного, салатового.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]