Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
diplom (1).docx
Скачиваний:
12
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
96.87 Кб
Скачать

1.3. Характеристика образу

Будь-яка представниця прекрасної статі, яка приміряє шикарне вечірнє плаття з шовку розкішного, повітряного шифону або пестить шкіру оксамиту, випробовує легке хвилювання від майбутнього свята душі і тіла, пов'язаним для неї з виходом у світ, де вона зуміє по максимуму блиснути всіма своїми достоїнствами, перетворившись на спокусливу спокусницю або казкову принцесу.

Тому й підступає до вибору вечірнього туалету жінка завжди дуже серйозно і трепетно. Мабуть, такий вибір не менш серйозний, чим вибір плаття нареченої.

Зріст, вага і будь-які інші характеристики, неодмінно, мають важливе значення, однак набагато більше значення мають відчуття стилю і неповторності, якому повинен відповідати її вибір. У "власному" оригінальному вбранні жінка буде виглядати чарівною і завжди симпатичною, незалежно від роду заходи.

У цьому сезоні переваги моди знов віддаються невиліковним класиці. Знову вітається вузенький ліф без твердого корсета, пишні мультислойні спідниці, декоративна драпірування складок, тоненькі, практично непримітні бретельки і зухвало відкриті плечі.

Допускається і вітається колоритна і різна колірна палітра, а якщо вбрання прикрашене тонким і ніжним, які здригаються від найлегшого подиху вітерцю, пір'ям, - то це саме та точка, в результаті якої затьмарить всі очікування. Можна вибрати екстравагантне боа по лінії декольте - витончена витіювата обробка кольоровими пір'їнками по межі подолу, що надає красуні незвичайну неповторність.

Незаперечна значимість вечірнього туалету для кожної пані настільки велика, що всі провідні світові кутюр'є зі шкіри геть лізуть, щоб запропонувати масу різноманітних варіантів і унікальних рішень, від яких навіть досвідчена голова йде обертом. Кожне дефіле моделей у вечірніх нарядах є найбільш довгоочікуваним на новітніх гламурних показах провідних будинків моди.

Так, проведена навесні в Парижі презентація новітньої колекції ліванського дизайнера Елі Сааб (Elie Saab), просто засліпила присутніх шикарною колекцією вечірніх туалетів. Улюбленець голлівудської публіки, одягає східних принцес і блискучу Ранію - саму царицю Йорданії, представив неймовірно прекрасну колекцію вечірніх суконь перлинних, блакитних, фіолетових тонів, романтичних і незвичайно жіночних, багато інкрустованих діамантовими орнаментами, хутром, дивними квітами, а час від часу навіть метеликами.

Карл Лагерфелд (Karl Lagerfeld) - основний кутюр'є торгового дому "Шанель", вразив глядачів багатством і різноманітністю колекції вечірніх суконь для зовсім ще молодих дам. Образ, який вдалося створити цього кутюр'є, для модного будинку "Шанель" зовсім не характерний. У вечірніх нарядах колекції, представленої світлими, досить укороченими платтячками, рясно увінчаними узорами і коштовностями, панує дух чудової казки, відвертою невинності і в той же час трохи помітно вловимого гламуру.

Колекція "від Армані" в цьому сезоні запропонувала вечірні сукні в чорно-білій палітрі. Оброблені різними візерунками і багатим атласом, вони додадуть шарму кожній жінці.

Стефан Роллан (Stephane Rolland) запропонував присутнім концепцію суконь, оригінально поєднують яскраві й контрастні по відношенню один до одного тону. Чорні і світлі кольори химерно доповнюють один одного, а шикарна обробка численними прикрасами і блискітками завершують унікальний образ рішуче сміливою і в той же час чуттєвою і пристрасної жінки.

Мода нинішнього сезону досить демократична, а вечірні туалети можуть бути дуже різноманітні, тому дама отримує максимум свободи вибору. Найглибше декольте може бути прийнятно для дам з прекрасною лінією плечей і грудей. Для того, щоб відчувати себе природно, пояс під грудьми можна обрати завищеним, що фіксує лінію декольте.

Більш принципово і вірно обрати тканину для вечірнього плаття. Вона, знову-таки, зобов'язана відповідати настрою і уявленню в цьому платтячку, відображати ідею і концепцію, яка вкладається у власний образ. Вони можуть відливати м'яким місячним блиском, а можуть мати провокуючу і "м'ясоїдних" забарвлення.

Особливо сильно діє на представників сильної половини людства контраст тканини темного кольору та лагідною, чистої і прекрасної шкіри.

Прекрасний і затребуваний у всі часи атлас. Ніжно переливаючий атлас просто пестить направлений в його сторону погляд, гарно облягає і підкреслює фігуру, запаморочливо точно виділяючи саме її плюси. Шикарний вид, верх божественної жіночності і витонченого смаку, межа бажань чоловіків – ось, що можна оголосити про даму в атласному вечірній сукні.

Вечірній образ- цей стиль постійне видозмінюється. До цього напрямку відносять одяг, що придбає широку популярність у даний час.

Вибраний силует «Напівприлегаючий».

Елегантне і просте у виконанні плаття створено для високих і струнких дівчат, так як має властивість облягати жіночу фігуру по всій довжині, або як мінімум до лінії стегон.

Силует - обмежена контуром відображення чого-небудь.

Силует - це площинне зображення людини або предмета. Силует в одязі - характерне контур фігури. Він визначає її головні і загальні пропорції.

Силуети прийнято класифікувати за ступенем прилягання одягу до фігури: прилеглий, напівприлегаючий, вільний, розширений і звужений донизу. В даному образі силует напівприлегаючий.

Колір зазвичай- це перше на, що звертають увагу в образі, тому, що в вечірньому образі був вибраний бордовий колір, цей колір завжди актуальний.

Цей колір насичений строгістю, сексуальністю, пристрастю та бездоганністю.

У образі поєднання бордового та чорного кольору. Такі кольори підходять для впевнених в собі жінок, самозакоханих та сама затверджених в житті жінок. До бардової сукні дуже добре доповнюють аксесуари чорного кольори: намисто, сережки.

Акцентом в образі визначається бордова сукня, вона дуже контрастно грає кольори з чорним. А нюансом є неперевершені аксесуари.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]