Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
vitmark.doc
Скачиваний:
67
Добавлен:
30.03.2016
Размер:
1.25 Mб
Скачать

Як це відбувається?

Стиглі плоди сортують, миють і відправляють під прес для отримання соку. Потім в спеціальній вакуумній установці при низькій температурі (40°С) випаровується частина природної вологи (води). В результаті випаровування виходить густа в'язка рідина, схожа на мед, яка називається концентрованим соком. У нім, завдяки щадній температурній обробці, зберігається весь комплекс вітамінів і мінералів, що містяться в свіжих плодах. Концентрований сік заморожують або розливають в спеціальні асептичні ємкості, що дозволяє зберігати його без втрати якості і корисних властивостей протягом декількох місяців і транспортувати на будь-які відстані. Привезений на соковий завод концентрований сік проходить стадію відновлення, коли соку повертають витягнуту з нього вологу в природній пропорції, тобто рівно стільки, скільки раніше випарували. Для цього використовують очищену воду, яка за своїми характеристиками максимально наближена до плодової вологи. Перед упакуванням отриманий сік проходить етап короткострокової (3-4 сек.) термічної обробки методом пастеризації (до 100°С) або стерилізації (вище 100°С), що забезпечує можливість зберігання продукту протягом року без використання консервантів.

На жодній стадії виробництва концентрованого соку ми не використовуємо харчові фарбники, консерванти і інші хімічні добавки, внаслідок чого виходить справжній 100% натуральний сік.

Свіжовіджатий сік відрізняється від відновленого з концентрату відсутністю стадії концентрації і відновлення соку.

Висока якість продукції компанії «Вітмарк-Україна» пояснюється ретельним контролем всього процесу виробництва соків - від відбору свіжої сировини, до надходження готової продукції на полиці магазинів.

  Наша продукція відповідає вимогам встановленого Державного стандарту як за фізико-хімічними, так і за органолептичними показниками.

  У виробництві соків ми використовуємо сировину власних садових господарств, вітчизняних агропромислових господарств, розташованих в екологічно чистих районах України, а також сировину провідних світових виробників фруктово-овочевих напівфабрикатів.

  Сировина, в тому числі овочі і фрукти, що надходять до нас у переробку, проходять ретельний контроль на обладнанні власної лабораторії Компанії, яка пройшла професійну державну атестацію в Держспоживстандарті України. Свіжа сировина перевіряється більш ніж за 20-ма параметрами якості.

  З кожної партії готової продукції ми відбираємо контрольні зразки, які досліджуються на відповідність встановленим державним стандартам фахівцями лабораторії Компанії, а також експертами Держспоживстандарту України та регіонального відділення Санітарно-епідеміологічної станції.

На сьогодні асортимент "Вітмарк" :

Соки: Jaffa, Jaffa Viva, Jaffa Fruit Up, Jaffa Kinder, Наш Сік, Джусік, Соковита.

Напої: Jaffa Spring, Jaffa Juice Tea, Доза energy drink.

Смузі: Просто фрукти.

Дитяче харчування: Чудо чадо.

Вода: Aquarte Functional, Aquarte Smart Minerals.

Соки.

Напої

Смузі Дитяче харчування

Вода

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]