Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ghfrnbrf / Додатки до звіту / Регламент / РЕГЛАМЕНТ РДА - 2011.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
251.39 Кб
Скачать

Організація прийому громадян. Порядок розгляду звернень громадян

40. Розгляд звернень громадян у адміністрації здійснюється відповідно до Закону України „Про звернення громадян”, Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, у засобах масової інформації, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 № 348.

41. Письмові звернення громадян, що надходять до адміністрації, та звернення, отримані під час особистого прийому, приймаються, попередньо розглядаються та реєструються відділом роботи із зверненнями громадян в інформаційно-комп’ютерній системі у день їх надходження і передаються на розгляд голові та заступникам голови адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

Негайному поверненню до відділу роботи із зверненнями громадян підлягають звернення, направлені посадовій особі, до компетенції якої не належить вирішення зазначених у зверненні питань.

При необхідності, окремі звернення з відповідними дорученнями можуть надсилатися на розгляд у відділи адміністрації безпосередньо.

42. Прийом громадян у адміністрації здійснюють: голова адміністрації, перший заступник голови, заступники голови та керівник апарату адміністрації, згідно з Порядком особистого прийому громадян та графіком, затвердженим головою адміністрації.

Виїзні прийоми громадян посадовими особами адміністрації проводяться відповідно до графіка, затвердженого головою адміністрації.

Графіки особистих прийомів громадян повинні містити інформацію про місце проведення, день та час прийому.

43. Порядок прийому громадян у адміністрації, запис громадян на прийом до керівництва адміністрації та організацію прийому забезпечує та проводить відділ роботи із зверненнями громадян. Працівники відділу роботи із зверненнями громадян формують та класифікують списки осіб, які виявили бажання звернутися на особистий прийом і запрошують громадян до голови чи заступників голови адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

44. Контроль за виконанням доручень, наданих під час прийому громадян, вчасна підготовка ґрунтовної відповіді за підписом керівника, який проводив прийом, здійснює відділ роботи із зверненнями громадян адміністрації.

Кожна відповідь повинна мати відмітку про безпосереднього виконавця. Відповідальність за виконання доручення несуть особи, зазначені у резолюції керівника першими або визначені відповідальними.

За результатами виконання готується інформація для доповіді керівництву адміністрації у встановлені терміни.

45. Контроль за своєчасним та якісним розглядом звернень громадян, які надійшли з органів влади та управлінь вищого рівня, від депутатів усіх рівнів, засобів масової інформації та інших органів, а також звернення громадян, що надійшли до адміністрації безпосередньо, здійснює відділ роботи із зверненнями громадян адміністрації.

46. Відділ роботи із зверненнями громадян адміністрації здійснює узагальнення та аналіз прийому громадян і розгляду письмових звернень у адміністрації та інформує голову адміністрації і керівника апарату адміністрації за підсумками роботи за півріччя та рік.

Соседние файлы в папке Регламент