Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ghfrnbrf / Додатки до звіту / Регламент / РЕГЛАМЕНТ РДА - 2011.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
251.39 Кб
Скачать

Консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи, служби і комісії солом’янської районної в місті києві державної адміністрації

51. Для сприяння здійсненню повноважень адміністрації її голова утворює консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи (ради, колегії, робочі групи тощо), служби та комісії. Завдання, функції та персональний склад таких органів затверджується розпорядженням адміністрації.

Рішення зазначених органів оформляються протоколами.

52. Для узгодженого розгляду питань, що належать до компетенції адміністрації, обговорення найважливіших напрямів її діяльності утворюється колегія адміністрації (далі - колегія) у складі голови адміністрації (голова колегії), його заступників, керівника апарату адміністрації та керівників структурних підрозділів адміністрації.

До складу колегії можуть бути включені, за пропозицією громадських організацій, підприємств, установ та організацій, їх представники.

Рішення про персональний склад колегії приймає голова адміністрації.

53. Засідання колегії вважається правомочним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини загальної кількості її членів.

Засідання колегії проводяться відповідно до плану роботи адміністрації, позачергові – за необхідністю.

54. Рішення колегії приймається відкритим голосуванням більшістю голосів, присутніх на засіданні членів колегії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого.

В окремих випадках за рішенням головуючого може бути застосована процедура таємного голосування.

Рішення колегії оформляються протоколом, який підписується головою колегії і є підставою для видання ним відповідного розпорядження.

55. Апарат адміністрації здійснює організаційне забезпечення засідань колегії.

Порядок підготовки та проведення нарад

56. Голова, перший заступник, заступники голови, керівник апарату адміністрації проводять, відповідно до плану роботи адміністрації, наради з метою оперативного розгляду та вирішення питань, що належать до повноважень адміністрації.

План проведення нарад затверджується відповідною посадовою особою.

Організація проведення нарад у голови адміністрації, першого заступника, заступників голови, керівника апарату адміністрації покладається на відповідні структурні підрозділи адміністрації.

57. Апаратна нарада проводиться головою адміністрації або за його дорученням одним із заступників голови адміністрації, як правило, у другий вівторок кожного місяця.

58. Порядок денний апаратної наради готується організаційним відділом адміністрації згідно з піврічним (квартальним) примірним переліком питань для розгляду на апаратних нарадах у голови адміністрації, що затверджується головою адміністрації. За рішенням голови адміністрації або особи, яка його заміщає, на розгляд апаратної наради можуть вноситися питання, виходячи з оперативної необхідності.

59. До кожного питання порядку денного апаратної наради відповідними структурними підрозділами адміністрації готується інформація, проект протокольних доручень, і в разі необхідності - проект розпорядження адміністрації та список запрошених, які візуються у відповідного заступника голови, керівника апарату адміністрації.

60. Підготовлені матеріали, що погоджені в установленому порядку, подаються до організаційного відділу адміністрації за чотири дні до апаратної наради для узагальнення і підготовки необхідного комплекту документів для ознайомлення заступника голови адміністрації, керівника апарату адміністрації, який надає матеріали голові адміністрації.

61. Відповідальність за якість та своєчасність підготовки матеріалів покладається на першого заступника, заступників голови адміністрації згідно з розподілом обов’язків, керівника апарату адміністрації.

62. Коло службових осіб, які запрошуються на апаратну нараду визначається списком запрошених, затвердженим головою адміністрації.

63. Учасники апаратної наради запрошуються на засідання та реєструються організаційним відділом адміністрації. Додатково запрошені на апаратну нараду з окремих питань учасники запрошуються тими структурними підрозділами адміністрації, що відповідають за підготовку питання.

64. Після апаратної наради відповідальні за підготовку розглянутих питань доопрацьовують проекти протокольних доручень, що були подані на апаратну нараду, з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених і схвалених під час обговорення питань порядку денного, протягом трьох днів та подають їх на затвердження голові адміністрації.

Рішення апаратної наради оформлюються протоколом у триденний строк, який підписується головою адміністрації та працівником, який веде протокол.

Протокол оформлює організаційний відділ адміністрації.

Протоколи апаратних нарад зберігаються в організаційному відділі адміністрації. Контроль веде відділ контролю.

65. Порядок підготовки та проведення нарад з окремих питань, організація роботи постійних або тимчасових робочих органів визначається положеннями про них.

66. Наради з окремих питань проводяться головою адміністрації, першим заступником голови, заступниками голови та керівником апарату адміністрації відповідно до планів роботи, а також виходячи з оперативної необхідності.

Коло службових осіб, запрошених на наради, визначається відповідним керівником, з ініціативи якого вони проводяться.

Організація проведення нарад покладається на відповідні структурні підрозділи адміністрації.

67. Повідомлення про запрошення на наради здійснюється відповідним відділом завчасно, як правило, не пізніше, ніж за один день до їх проведення.

Рішення, прийняті на нарадах, оформлюються протоколами не пізніше, ніж у триденний строк із зазначенням виконавців та термінів виконання.

Протокол наради підписує головуючий.

Контроль за виконанням протоколів доручень покладається на структурний підрозділ адміністрації, який забезпечував організаційну підготовку та проведення наради.

68. За результатами розгляду питань на нараді можуть видаватися в установленому порядку розпорядження голови адміністрації.

Соседние файлы в папке Регламент