Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ch_2_st_115_.doc
Скачиваний:
44
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
1.24 Mб
Скачать

Про арешт майна

Місто Жовква 24 грудня 2014 року

Слідчий суддя Жовтневого районного суду Миколаївської області Мороз Борис Борисович при секретарі Сич Г.І., за участю прокурора Гуцуляка Ю.В., слідчого СУ ГУМВС України у Миколаївській області Шпака А.А., а також цивільного позивача Онищенка П.І., підозрюваного Онищенка В.П., захисника підозрюваного Гурського В.С. розглянув винесене в кримінальному провадженні № 01-2345 цивільним позивачем Онищенком П.І. клопотання про арешт майна.

Перевіривши надані матеріали, заслухавши думку прокурора Гуцуляка Ю.В., підозрюваного Онищенка В.П.,-

В С Т А Н О В И В :

Вивченням клопотання із долученими до нього додатками та заслухавши учасників розгляду клопотання, встановлено що 01.09.2014року приблизно о 19 год. 30 хв., Онищенко Валерій Петрович, 1987 року народження, знаходячись за місцем мешкання, за адресою: Миколаївська область Жовтневий район с. Гряда вул. Зелена, 11, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки, на ґрунті особистих неприязних стосунків зі своїм батьком Онищенко Петром Івановичем, з метою протиправного позбавлення життя, умисно наніс останньому два удари кухонним ножем в ділянку черевної порожнини, однак вказаний умисел на позбавлення життя Онищенка П.І., Онищенком В.П., не було доведено до кінця з причин, що не залежали від волі останнього, оскільки Онищенка В.П., невідкладно було доставлено каретою швидкої медичної допомоги до Жовтневої ЦРЛ, де він отримав кваліфіковану медичну допомогу, що забезпечило збереження його життя. Своїми умисними діями Онищенко В.П. вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України.

21 грудня 2014 року потерпілим Онищенком П.І. був заявлений цивільний позов про відшкодування матеріальної шкоди у зв’язку із вчиненням правопорушенням відносно нього у сумі 3 801 (три тисячі вісімсот одна) гривня, що підтверджується наданими потерпілим документами.

З метою забезпечення цивільного позову про відшкодування матеріальної шкоди в сумі 3 801 грн., завданої кримінальним правопорушенням потерпілий просить накласти арешт на майно, яке перебуває у власності підозрюваного Онищенка В.П., а саме автомобіль ВАЗ 2107, державний знак СВ 73 25 ВС, 1999 року випуску.

Право власності Онищенка В.П. на майно, на яке необхідно накласти арешт, підтверджується свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу серії НП № 345876, виданим Жовківським МРЕВ ГУ УМВС України у Миколаївській області 10 грудня 2010 року.

Наявними у матеріалах кримінального провадження доказами розмір заподіяної кримінальним правопорушенням шкоди, підтверджується.

Беручи до уваги викладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вжити заходів щодо забезпечення відшкодування заподіяної правопорушенням матеріальної шкоди потерпілому Онищенку П.І., керуючись статтями 110, 172-173, 175 КПК України,-

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]