Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ch_2_st_115_.doc
Скачиваний:
44
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
1.24 Mб
Скачать

Протокол тимчасового доступу до речей і їх тимчасового вилучення

м. Жовква 21 листопада 2014 року

Слідчий СУ ГУМВС України у Миколаївській області лейтенант міліції Сложинський Василь Володимирович по кримінальному провадженню № 01-2345, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 01 вересня2014 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України

у приміщенні Жовтневої центральної районної лікарні, розташованої за адресою: Миколаївська область м. Жовква вул. Центральна, 2, з дотриманням вимог статей 103, 104,105, 165 КПК України за участю лікаря Кук С.І., потерпілого Онищенка П.І. та у присутності понятих, яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії:

1. Катера Миколи Федоровича, 1980 року народження, прож. Миколаївська область, м. Жовква, вул. Т.Шевченка,12/3

2. Капітанця Василя Тимофійовича, 1970 року народження, прож. Миколаївська область, м. Жовква, вул.. Соборності, 7 та яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії:

Поняті: 1.__________ 2.____________

на підставі ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду Миколаївської області Мороза Б.Б. про тимчасовий доступ до речей і можливості їх тимчасового вилучення від 02 вересня 2014 року, ознайомив присутніх із переліком речей потерпілого Онищенка П.І., до яких останнім надано тимчасовий доступ з метою подальшого тимчасового вилучення, а саме: - майки білого кольору та спортивних штанів сірого кольору, в яких потерпілий був одягнутий 01 вересня2014 року під час вчинення щодо нього кримінального правопорушення.

Перед початком проведення цієї процесуальної дії потерпілому Онищенку Петру Івановичу пред’явлено оригінал вищезазначеної ухвали слідчого судді, вручено її копію та роз’яснено, що відповідно до ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями Кримінального процесуального кодексу України з метою відшукання та вилучення зазначених речей.

Потерпілий (підпис) Онищенко П.І.

При огляді представлених речей встановлено: 1. майка натільна білого кольору з явними ознаками зношеності, на передній частині майки наявна пляма округлої форми речовини бурого кольору діаметром 350 мм, схожої на кров. В центрі плями наявні два отвори довжиною 30 мм кожен. 2. штани спортивні сірого кольору, з явними ознаками зношеності, без будь-яких вставок та написів, на яких є плями речовини бурого кольору, локалізовані у верхній передній частині штанів. Будь-яких пошкоджень не виявлено.

Вказані речі вилучено та упаковано у паперову коробку та опечатано биркою з відбитком печатки «Для довідок» СУ ГУМВС України у Миколаївській області.

Володільцю залишено опис вилучених речей, його копія додається до цього протоколу.

Протокол прочитаний вголос всім учасникам процесуальної дії. Зауважень та доповнень не надходило.

Володілець речей: (підпис) Онищенко П.І.

Лікар (підпис) Кук С.І.

Поняті: (підпис) Катер М.Ф.

(підпис) Капітанець В.Ф.

Протокол склав:

Слідчий СУ ГУМВС України

у Миколаївській області

лейтенант міліції (підпис) В.В. Сложинський

Додаток до протоколу

тимчасового доступу до речей

від 21 листопада 2014 року

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]