Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachment.doc
Скачиваний:
41
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.86 Mб
Скачать

1 Варіант

0,"На рисунку позиція 6 позначено поворотний гідродвигун за європейським стандартом."

0,"На рисунку позиція 13 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою штовхача з роликом."

0,"На рисунку позиція 5 позначено телескопічний гідроциліндр односторонньої дії."

0,"На рисунку позиція 9 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою двоступінчатого електрогідравлічного сигналу з зовнішнім підводом керування."

0,"На рисунку позиція 8 позначено нерегульований насос-мотор з одним напрямком потоку і одним напрямком обертання."

-1,"На рисунку позиція 1 позначено переливний клапан. "

-2,"На рисунку позиція 1 позначено внутрішню лінію керування."

-1"На рисунку позиція 4 позначено трисекційний телескопічний гідроциліндр. "

-2,"На рисунку позиція 4 позначено телескопічний гідроциліндр двобічної дії."

-1,"На рисунку позиція 10 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою пневматичного тиску. "

-2,"На рисунку позиція 10 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою гідравлічного тиску."

-1,"На рисунку позиція 9 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчатого електропневматичного сигналу з зовнішнім підводом керування. "

-2,"На рисунку позиція 9 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчатого електрогідравлічного сигналу з зовнішнім підводом керування."

-1,"На рисунку позиція 18 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчастого електрогідравлічного приводу. "

-2,"На рисунку позиція 18 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчастого пневмогідравлічного приводу з зовнішнім зливом керування."

-1,"На рисунку позиція 19 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчастого електричного приводу. "

-2,"На рисунку позиція 19 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою електричного приводу з двома обмотками, діючими в різних напрямках і можливістю безступінчастої настройки."

2 Варіант

0,"На рисунку позиція 7 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою електричного приводу з однією обмоткою."

0,"На рисунку позиція 10 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою гідравлічного тиску."

0,"На рисунку позиція 11 позначено керування золотником гідро розподільника за допомогою двоступінчатого гідравлічного тиску."

0,"На рисунку позиція 14 позначено поршневий гідроциліндр односторонньої дії, втягування штока тиском і поршневою камерою з'єднаною з баком."

0,"На рисунку позиція 17 позначено поршневий гідроциліндр двобічної дії з одностороннім штоком і двобічним гальмуванням."

-1,"На рисунку позиція 3 позначено запобіжний клапан прямої дії."

-2,"На рисунку позиція 3 позначено керування золотником за допомогою пружини."

-1,"На рисунку позиція 5 позначено плунжерний гідроциліндр однобічної дії."

-2,"На рисунку позиція 5 позначено телескопічний гідроциліндр односторонньої дії."

-1,"На рисунку позиція 11 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчатого пневматичного тиску. "

-2,"На рисунку позиція 11 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою двоступінчатого гідравлічного тиску."

-1,"На рисунку позиція 14 позначено поршневий гідроциліндр односторонньої дії, підпружиненим поршнем і поршневою камерою з'єднаною з баком. "

-2,"На рисунку позиція 14 позначено поршневий гідроциліндр односторонньої дії, втягування штока тиском і поршневою камерою з'єднаною з баком."

-1,"На рисунку позиція 15 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою електричного приводу з зовнішнім зворотним зв’язком по фактичному положенню виконуючого органа. "

-2,"На рисунку позиція 15 позначено керування золотником гідророзподільника за допомогою електричного приводу з двома обмотками, діючими в різних напрямках."

-1,"На рисунку позиція 17 позначено поршневий гідроциліндр двобічної дії з одностороннім штоком і двобічним гальмуванням. "

-2,"На рисунку позиція 17 позначено поршневий гідроциліндр двобічної дії з одностороннім штоком і регульованим двобічним гальмуванням."

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]