Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachment.doc
Скачиваний:
41
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.86 Mб
Скачать

1 Варіант

0,"Розривна муфта забезпечує швидке з'єднання або роз'єднання гідроліній вручну, а також автоматичне роз'єднання і запирання гідроліній при виникненні в них аварійних розтягуючих зусиль."

0,"Рукав високого тиску має внутрішній шар, бавовняну оплітку, дві або три металеві оплітки, проміжний і зовнішній гумові шари. Кінці рукавів запаковані в з'єднувальну арматуру."

0,"Гнучкі маслопроводи – це рукави високого тиску. Їх застосовують для з'єднання гідропристроїв гідроприводу, що розміщені на рухомих частинах машин, які можуть переміщуватись одна відносно одної."

0,"Складовими частинами гідробака є корпус, фільтр із запобіжним клапаном, сапун, заливна горловина, зливна пробка, пристрій для контролю рівня робочої рідини та ряд штуцерів для приєднання всмоктувальних і зливних трубопроводів."

0,"Фільтри грубого очищення призначені для попереднього очищення рідини і затримують домішки розміром більш ніж 0,1 мм (100 мкм). Їх встановлюють в отвори для заливання рідини в бак."

0,"Фільтри сітчасті нормального очищення затримують домішки розміром від 0,1 до 0,05 мм. Їх встановлюють, як правило, у зливних гідролініях безпосередньо в гідробак. Такі фільтри комплектують запобіжними клапанами."

0,"Фільтри пористі (картонні) нормального очищення застосовують у гідроприводах ведучих коліс самохідних сільськогосподарських машин у всмоктувальній лінії підживлювального насоса, а також в гідросистемах тракторів."

-1,"Рукава високого тиску виготовляються із гумовотканевого матеріалу розрахованого на роботу при високому тиску робочої рідини. Кінці рукавів запаковані в з'єднувальну арматуру."

-2,"Рукав високого тиску має внутрішній шар, бавовняну оплітку, дві або три металеві оплітки, проміжний і зовнішній гумові шари. Кінці рукавів запаковані в з'єднувальну арматуру."

-1,"Фільтри сітчасті нормального очищення затримують домішки розміром від 0,1 до 0,5 мм. Їх встановлюють, як правило, у напірних гідро лініях. Такі фільтри комплектують запобіжними клапанами."

-2,"Фільтри сітчасті нормального очищення затримують домішки розміром від 0,1 до 0,05 мм. Їх встановлюють, як правило, у зливних гідро лініях безпосередньо в гідробак. Такі фільтри комплектують запобіжними клапанами."

-1,"Залежно від номінальної тонкості фільтрації можна умовно виділити фільтри грубої (до 45 мкм), нормальної (до 20 мкм), тонкої (до 15 мкм) і особливо тонкої очистки (до 5 мкм)."

-2,"Залежно від номінальної тонкості фільтрації можна умовно виділити фільтри грубої (до 15 мкм), нормальної (до 10 мкм), тонкої (до 5 мкм) і особливо тонкої очистки (до 1 мкм)."

-1,"Абсолютна тонкість фільтрації робочої рідини характеризується максимальним розміром частинок, що повністю затримуються фільтрувальним елементом."

-2,"Абсолютна тонкість фільтрації робочої рідини характеризується мінімальним розміром частинок, що повністю затримуються фільтрувальним елементом."

-1,"Ущільнюючі кільця круглого перетину служать для ущільнення поршнів або штоків з робочим тиском до 30 МПа."

-2,"Ущільнюючі кільця прямокутного перетину служать для ущільнення поршнів або штоків з робочим тиском до 30 МПа."

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]