Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

PPP_Report_maket_ukr

.pdf
Скачиваний:
7
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
4.95 Mб
Скачать

136 Досвід та перспективи впровадження державно-приватних партнерств

(b)подати до Міністерства звіт із докладним описом:

(i)поточного стану справ із забезпеченням Постачальником Предметів закупівлі на дату розірвання Договору;

(ii)із зазначенням будь-якої іншої інформації, яка вимагається Міністерством, стосовно забезпечення Предметів закупівлі та виконання Контракту;

(c)оформити всю документацію, яку може вимагати Міністерство, для того, щоб розірвання Контракту набуло чинності;

(d)діяти згідно з будь-якими іншими вказівками Міністерства, враховуючи, окрім іншого, вказівки щодо сприяння переданню своїх зобов’язань іншій Особі.

Цей абзац не втрачає своєї чинності після розірвання Контракту з будьяких причин.

8.06 Платежі Постачальнику після розірвання контракту

Після розірвання Контракту Міністерство відповідатиме лише за оплату Предметів закупівлі, забезпечених, згідно з Контрактом, за період до чинної дати будь-якого розірвання Контракту включно. Розірвання Контракту не звільняє Постачальника від його гарантій та інших видів відповідальності, пов’язаних із забезпеченими Планованими результатами або виплаченими коштами. Надоповненнядоіншихсвоїхправщодозатримкиабоскасування виплат, Міністерство може затримати або скасувати будь-які належні виплати, якщо Постачальник не забезпечує виконання своїх зобов’язань у зв’язку із розірванням Контракту.

8.07 Розірвання контракту на доповнення до інших прав

Окреслені права щодо розірвання Договору є доповненням і не повинні в жодний спосіб обмежувати будь-які права й засоби, які має Міністерство, згідно з Контрактом, за законом або за правом справедливості.

8.08 Завершення терміну чинності та продовження дії контракту

Термін дії Контракту завершується на первинно визначену Дату завершення терміну дії, окрім випадків, коли Міністерство реалізує своє право продовжити Контракт на період, який не перевищує первинного терміну дії контракту; таке продовження здійснюється на тих самих умовах (враховуючи Ціни, які діють на момент продовження), термінах і домовленостях, які містяться у Контракті, за винятком права його поновлення. Міністерство можескористатисясвоїмправомпродовження, надіславшиПостачальникові повідомлення про продовження терміну чинності Контракту, не менш, як за тридцять (30) днів до настання первинної Дати завершення терміну дії. У повідомленні має бути зазначена точна тривалість продовженого терміну дії Контракту.

Додатки

137

НА ЗАСВІДЧЕННЯ ЧОГО сторони уклали цей Договір, який набуває чинності на першу дату, зазначену вище.

Її Величність Королева в провінції Онтаріо представлена Міністром [****]

Підпис: Прізвище, ім’я: Посада:

Дата підписання:

[Постачальник]

Підпис: Прізвище, ім’я: Посада:

Дата підписання:

Я маю повноваження щодо зобов’язання Постачальника.

Графік 1 – Графік забезпечення Предметів закупівлі, Ціни і Додаткові Положення

[Підлягає заповненню після вибору пропонента-переможця]

А. ОПИС ПРЕДМЕТІВ ЗАКУПІВЛІ A.1 Мета Проекту

A.2 Загальні відомості

A.3 Предмети закупівлі

A.4 Графік або часові рамки, або орієнтовні показники

A.5 Вимоги щодо звітування

B.ЦІНИ Й ВИПЛАТИ

B.1 Максимальна сума оплати

Незалежно від будь-яких інших положень, що містяться в Контракті, загальна сума, яка має бути сплачена Міністерством Постачальникові, згідно з цим Контрактом не повинна перевищувати [вставити максимальну суму Контракту] ($xxx).

B.2 Персонал і ціни

Указані далі особи відповідають за забезпечення Предметів закупівлі. Оплата праці цих осіб визначена далі й залишається незмінною протягом Терміну дії цього Контракту:

138Досвід та перспективи впровадження державно-приватних партнерств

C.ПЛАТІЖНІ ВИМОГИ [ПРИМІТКА: Вставити вимоги, якщо Клієнт хоче мати іншу схему виставлення платіжних вимог, ніж та, що визначена в Договорі.]

[Зважте, чи хочете ви встановити інший процес виставлення платіжних вимог і здійснення оплати, ніж той, що визначений в Договорі. Наприклад, обміркуйте варіант оплати після досягнення тих чи інших орієнтовних показників/Предметівзакупівлізамістьщомісячногоподанняплатіжнихвимог, основаних на погодинному або поденному обліку – це дасть змогу гарантувати, що незалежно від того, скільки часу знадобиться Постачальникові на виконанняпевноїроботи, Міністерствоплатитимелишезадосягненняорієнтовного показника/забезпечення Предмету закупівлі і таким чином ризик оплати «понаднормового часу» нестиме Постачальник, а не Міністерство.

D. ДОКУМЕНТИ, ПОВ’ЯЗАНІ ІЗ ЗАКОНОМ ПРО СВОБОДУ ІНФОРМАЦІЇ І ЗАХИСТ ПРИВАТНОГО ЖИТТЯ (FIPPA)

У поданому далі переліку визначено інформацію, яка може належати або не належати до означення поняття «документ», яке міститься в цьому Договорі:

Документи FIPPA:

Документи, що належать і не належать до означення поняття «Документ»

Поданий далі перелік документів належить до означення поняття «Документ», згідно із Контрактом:

Поданий далі перелік документів не належить до означення поняття «Документ», згідно із Контрактом:

Графік 2 – Графік надходження Форм

[Згідно із статтею Договору «Інтелектуальна власність», ці Форми мають бути заповнені Постачальником у спосіб, визначений у Договорі для випадку, коли до Предметних закупівель належить Інтелектуальна власність]

ПЕРЕДАННЯ АВТОРСЬКИХ ПРАВ

ЦЕЙ АКТ ПЕРЕДАННЯ складений у двох примірниках [*вставити

дату].

Беручи до уваги той факт, що Міністерство уклало Договір про [**вста-

вити опис] від [*вставити дату підписання Договору] сторони, що підпи-

салися нижче, погодилися передати й передали Міністерству всі свої права, титули й інтереси на авторські права в Канаді і в міжнародних масштабах на первинну роботу (-и) під назвою «[**вставити конкретні Предмети за-

купівлі на момент передання прав]» на решту необмеженого терміну дії авторського права.

НАЗАСВІДЧЕННЯЧОГОми, щопідписалисянижче, уклалицейактпро передання авторських прав на дату, вказану вище, у письмовому вигляді.

Додатки

139

[Постачальник]

Підпис:

Прізвище, ім’я:

Дата:

Я маю повноваження щодо зобов’язання Постачальника.

ВІДМОВА ВІД МОРАЛЬНИХ ПРАВ

ЦЕЙ АКТ ВІДМОВИ ВІД МОРАЛЬНИХ ПРАВ складений у двох примірниках [*вставити дату].

Я, [** вставити повне прізвище та ім’я особи], автор деяких або всіх Предметів закупівлі, які зазначені в Договорі про [вставити опис], від [**

вставити дату**] між [** вставити юридичну назву Постачальника] і [**вставити назву Міністерства] («надалі Міністерство»), цим актом зрозуміло, безвідклично і необмежено відмовляюся на користь Міністерства від усіх моральних прав стосовно до Предметів закупівлі і ця відмова може бути підтверджена без обмежень будь-якою особою, уповноваженою Міністерством на використання Предметів закупівлі.

У цьому акті про відмову від моральних прав поняття «Моральні права» маєтесамезначення, щойуЗаконіпроавторськіправа(Copyright Act, R.S.C. 1985, c. C-42) з поправками і змінами, що вносяться час від часу і містять порівняння права у відповідних сферах юрисдикції. НА ЗАСВІДЧЕННЯ ЧОГО я підписав цей акт про відмову від моральних прав на дату, вказану вище у письмовому вигляді.

[Вказівки: Вставити повне ім’я особи

Підпис:

Прізвище, ім’я:

Дата:

ДОДАТОК B – ФОРМА ПРОПОЗИЦІЇ

НаадресуЇїВеличності Королеви, представленої впровінції Онтаріо міністром [вставити назву Міністерства]:

1. Інформація про пропонента

(a)Повна юридична назва пропонента є такою:

140 Досвід та перспективи впровадження державно-приватних партнерств

(b)Інші доречні назви, під якими пропонент діє у своїй сфері бізнесу, є такими:

(c)Орган влади, під юрисдикцією якого перебуває пропонент, є таким:

(d)Прізвище, ім’я, адреса, номер телефону і факсу й адреса електронної пошти контактної особи пропонента є такими:

(e)Вказати юридичний статус пропонента: фізична особа, одноосібне підприємство, корпорація, партнерство, спільнепідприємство, інкорпорованийконсорціумабоконсорціумуформі партнерства, абоіншаюридичнаособа:

2. Пропозиція

Пропонент уважно вивчив документи ЗЦП і має чітке й повне розуміння Предметів закупівлі, необхідних, згідно із даним ЗЦП. Подаючи цю пропозицію, пропонент погоджується і визнає терміни, умови й положення ЗЦП, враховуючиФормуДоговору, іпропонуєзабезпечитиПредметизакупівлізгідноз викладеним у цій пропозиції за Цінами, визначеними у Формі конкурсу цін.

3. Обов’язкові Форми

(a)Пропонент надсилає як частину своєї пропозиції, заповнені обов’язкові Форми, зазначені далі:

ОБОВ’ЯЗКОВІ ФОРМИ:

Так

Аркуш

Форма пропозиції (Додаток B)

Форма конкурсу цін (Додаток С)

Форма декларації податкової відповідності (Додаток D)

[*Вставити в разі потреби додаткові обов’язкові форми*]

Повідомлення пропонентам: У даному ЗЦП можуть бути інші Обов’язкові форми, які відрізняються від згаданих вище. Повний перелік Обов’язкових Вимог див. у розділі «Обов’язкові Вимоги» цього ЗЦП

Додатки

141

4. Ціни Пропонентподаєсвоїцінизгіднозінструкціями, щомістятьсяуЗЦП

іу формі, визначеній у Додатку С.

5.Додатки

Вважається, що пропонент прочитав і прийняв усі додатки, опубліковані Міністерством перед настанням Кінцевого терміну опублікування додатків. За внесення необхідних змін до своєї пропозиції з урахуванням додатків відповідає пропонент. Від пропонента вимагається підтвердити, що він отримав усі додатки із зазначенням переліку номерів додатків або, якщо жодного додатку не було опубліковано, слід зазначити «немає»:

________________________________________________________________.

6. Безвідкличність пропозиції

Пропонент погоджується з тим, що його пропозиція буде безвідкличною протягом 120 днів після настання Кінцевого терміну подання пропозицій.

7. Конфлікт інтересів

Перед тим, як взятися до заповнення цієї частини Форми пропозиції, пропоненти повинні ознайомитись із визначенням поняття «конфлікт інтересів», поданим у Формі Договору.

У разі, якщо подана нижче комірка, залишена незаповненою, вважається, що пропонент подав декларацію про: (1) відсутність жодного конфлікту інтересів на етапі підготовки його пропозиції; і (2) відсутність потенційного конфлікту інтересів при виконанні контрактних зобов’язань, передбачених

уЗЦП.

Віншому випадку, у разі, якщо подане нижче твердження може бути застосованим до пропонента, слід поставити позначку у комірці.

Пропонент декларує наявність фактичного або потенційного конфлікту інтересів, пов’язаного із підготовкою його пропозиції; і/ або пропонент передбачає можливість виникнення фактичного або потенційного конфлікту інтересів при виконанні контрактних зобов’язань, передбачених у ЗЦП.

У разі, якщо Пропонент декларує наявність фактичного або потенційного конфлікту інтересів шляхом ставлення позначки в наведеній вище комірці, пропонент має зазначити деталі згаданого фактичного або потенційного конфлікту інтересів:

Указані далі особи, як працівники, радники, або в будь-якій іншій ролі

(a) брали участь у підготовці нашої пропозиції; (b) були працівниками Державної служби провінції Онтаріо («ДСО») і припинили трудові відносини із ДСО до настання Кінцевого терміну подання пропозиції:

142 Досвід та перспективи впровадження державно-приватних партнерств

Прізвище та ім’я особи:

Класифікація виду роботи (або остання посада в ДСО):

Міністерство/ Агентство (у якому дана особа востаннє працювала в ДСО):

Остання дата роботи на посаді в ДСО:

Прізвище та ім’я останнього безпосереднього керівника даної особи на посаді в ДСО:

Короткий опис службових функцій даної особи (на останній посаді в ДСО):

Стислий опис характеру участі даної особи в підготовці Пропозиції:

(Подайте наведену вище інформацію про кожну із визначених осіб) Пропонент погоджується з тим, що на вимогу Міністерства він має по-

дати до Міністерства додаткову інформацію про кожну із осіб, зазначених вище, у формі, визначеній Міністерством.

8. Розголошення інформації

Згідно з цим пунктом, пропонент погоджується, що будь-яка інформація, наведена в його пропозиції, навіть якщо вона визначена як конфіденційна, може бути розкрита, якщо цього вимагає закон або за розпорядженням суду чи трибуналу. Згідно з цим пунктом, пропонент погоджується на розкриття Міністерством на засадах конфіденційності цієї пропозиції радникам Міністерства, запрошеним для оцінювання або участі в оцінюванні пропозицій.

9. Підтвердження страхування

Підписуючи цю Форму Пропозиції, пропонент погоджується з тим, що у разі визнання його переможцем, він має подати підтвердження страхової сплати, згідно з вимогами, поданими у Формі Договору. У разі визнання пропонента переможцем конкурсу він має подати підтвердження страхового сплати у формі чинного страхового сертифікату перед початком виконання Договору Міністерством.

10. Виконання Договору

Пропонент розуміє, що у випадку, коли його пропозиція буде вибрана Міністерством у цілому або частково, пропонент погоджується укласти й виконати Договір у формі, представленій у Додатку A до цього ЗЦП, згідно з умовами цього ЗЦП.

Підпис Свідка

Підпис представника пропонента

Прізвище та ім’я Свідка: Прізвище та ім’я, посада

Дата:

Я маю повноваження щодо зобов’язання Пропонента.

Додатки

143

ДОДАТОК C – ФОРМА КОНКУРСУ ЦІН

Вказівки

Користувачі мають підготувати Форму конкурсу цін для заповнення пропонентами, яка враховує спеціальний або найкращий метод здійснення оплати за закупівлю, що здійснюватиметься згідно із ЗЦП, що розглядається.

У разі потреби подайте більш докладні інструкції до Форми конкурсу цін. Деякі можливі варіанти подані далі:

Пропоненти не повинні змінювати цю Форму в жодний інший спосіб, окрім подання інформації, яку вимагають.

ЗазабезпеченняПредметівзакупівлінесплачуватимутьсяніякііншівиди плати чи зборів, окрім зазначених у цій Формі.

У разі, якщо певної ціни не передбачено, зазначте «0» або «Нуль» У разі, якщо певна категорія цін буде незаповненою, вашу пропозицію можуть дискваліфікувати.

ДОДАТОК D – ФОРМА ДЕКЛАРАЦІЇ ПОДАТКОВОЇ ВІДПОВІДНОСТІ

Уряд Онтаріо сподівається, що всі Постачальники своєчасно сплачують належні провінційні податки. Пропонентам варто враховувати, що будьякий контракт із урядом Онтаріо вимагає від переможця конкурсу подання декларації про те, що у пропонента добра ситуація зі сплатою провінційних податків. (Див. пункт 3.2.3 цього ЗЦП).

Для того, щоб отримати право на укладання Контракту, пропонент має подати таку Декларацію про добросовісну сплату податків і Згоду на розкриття інформації:

Декларація

Я/ Ми цим засвідчуємо, що на час подання цієї пропозиції

______________________________________________________________

(юридична назва пропонента)

повною мірою і добросовісно виконує усі податкові закони, адміністрування яких здійснює Міністерство надходжень провінції Онтаріо, і що, зокрема, всі доходи, що їх необхідно показувати, згідно з усіма провінційними податковими законами, були показані, а всі податки, що мають бути сплачені, згідно із згаданими законами, сплачені або укладені і виконуються задовільні домовленості щодо їх сплати.

Згода на розголошення інформації

Я/МидаємосвоюзгодунарозкриттяМіністерствомнадходженьінформаціїпросплатуподатків, щоміститьсяуційДекларації, передМіністерством, яке оголошує ЗЦП, наскільки це необхідно для потреб перевірки того, що я/ми повною мірою виконуємо всі закони, адміністрування яких здійснює Міністерство надходжень.

144 Досвід та перспективи впровадження державно-приватних партнерств

Підписано в __:___ дня місяця 20___ року

______________________________________________________________

(Підпис уповноваженого посадовця)

______________________________________________________________

(Прізвище, ім’я друкованими літерами)

______________________________________________________________

(Посада)

______________________________________________________________

(Номер телефону) (Факс)

ДОДАТОК E – ФОРМА РЕКОМЕНДАЦІЙ

КожнийпропонентмаєпредставититрирекомендаціївідКлієнтів, якіпротягом останніх [*Вставити кількість років] отримували від Пропонента товари і послуги, аналогічні до тих, які слід забезпечити, згідно з цим ЗЦП.

Рекомендація #1

Назва компанії:

Адреса компанії:

Прізвище, ім’я контактної особи:

Телефон контактної особи:

Дати виконання роботи:

Характер завдання:

Рекомендація #2

Назва компанії:

Адреса компанії:

Прізвище, ім’я контактної особи:

Телефон контактної особи:

Дати виконання роботи:

Характер завдання:

Рекомендація #3

Назва компанії:

Адреса компанії:

Прізвище, ім’я контактної особи:

Телефон контактної особи:

Дати виконання роботи:

Характер завдання:

Додатки

145

Шаблон картки подання

Внесіть зміни в затінені місця, щоб відобразити специфіку вашого місця розташування

ДОДАТОК F – КАРТКА ПОВЕРНЕННЯ ПРОПОЗИЦІЇ ПРИКЛЕЙТЕ ЦЮ КАРТКУ ДО ВАШОГО ПАКЕТУ З ПОДАННЯМ

Заповнюється пропонентом:

(Повна юридична назва і адреса)

НАЗВА: ________________________________ ЗЦП № 000000

________________________________________

АДРЕСА: _______________________________ Назва ЗЦП: _________________

________________________________________ ____________________________

________________________________________ ____________________________

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН

КОНТАКТНА ОСОБА:____________________ ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

________________________________________ Дата:

ТЕЛ.: ___________________________________ Час: 00:00:00 ранку (за місце-

вим часом)

Там, де це доречно, зазначте третю сторону (назву компанії), як передбачено у пункті 4.l.3 цього ЗЦП.

Назва компанії:_______________________________________________________

ДО: Керівництва системи постачання Офіс тендерної адміністрації [адреса] [місто, провінція, поштовий індекс]

Поштовий індекс подається лише задля полегшення визначення будинку. Обов’язок самого пропонента належним чином проінструктувати кур’єра/ службу доставляння, щоб вони доставили пропозиції на належний поверх у зазначеному будинку заздалегідь до настання Кінцевого терміну подання пропозицій. У разі недотримання цих вказівок пропоненти самі несуть всю відповідальність за несвоєчасне доставляння пропозицій.

ВАЖЛИВІ ВКАЗІВКИ:

Пропозиції мають бути подані в заклеєному пакеті (-ах) на адресу, зазначену в Картці повернення пропозицій з 9:00 до 17:00 (за місцевим часом, з понеділка до п’ятниці (за винятком, передбачених законом, святкових днів), АЛЕ НЕ ПІЗНІШЕ ЗАЗНАЧЕНОГО ВИЩЕ КІНЦЕВОГО ТЕРМІНУ ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ)

Міністерство не несе відповідальності за подані пропозиції доставлені в інше місце, а не на адресу, зазначену вище на картці повернення пропозицій. Поштовий індекс подається лише задля полегшення визначення бу-

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]