Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розуміння фаху менеджера.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
64.2 Кб
Скачать

Збільшення участі працівників

Ефективно реалізації програми утримання працівника на збільшення участі співробітників гарантує, що співробітники задоволені своєї роботи, пишаються своєю роботою, доповідь до виконання обов'язків на час, відчувати відповідальність за свою роботу, відчувати себе цінують за їх внески та мають високий роботою задоволення. Як співробітники активно зосереджені на їх роботу, збільшує продуктивність рівнях в організації і веде до покращення в декількох пов'язаних областях. Співробітник участі гарантує, що співробітники мають чітке уявлення про їх ролей та обов'язків в організації. Збільшення участі працівників допомагає розвивати емоційних зв'язків, ентузіазм, серед працівників, що сприяє колективної роботи і здорове навколишнє середовище на робочому місці.

Мотивації співробітників

Мотивацію персоналу, пропонуючи їм більш широкі можливості для розвитку кар'єри, може допомогти в утримання працівника. Даючи нагород, визнання, акції та вдячність співробітникам може мотивувати їх для збільшення їх продуктивності, прихильність до роботи і лояльності до організації. Вони відчувають, що їх внесків оцінюється в організації. Даючи стимули, платити походи, бонуси також може допомогти мотивувати співробітників. Визнання працівника внески і прагнень мотивує співробітник продуктивно працювати та збільшує свою впевненість, що допомагає в утримання працівника.

Фокус на створення команди

Сприяння культурі команда допомагає активно залучати всіх працівників у досягненні цілей і в цілому успіх організації. Заохочення створення команди вбирає в себе почуття belongingness серед співробітників, що вони є частиною більшого цілі чи завдання організації. Побудова команди сприяє працювати в команді і колективні зусилля, які допомагають працівникам для вирішення робочий тиск і таким чином, забезпечити конкурентну перевагу для організації. Фокусування з командоутворення діяльність може допомогти зменшити робоче місце конфлікти між членами команди, як вони працюють в команді. Впорядкування команда будівлі ігри, семінари, заходи допомогти сприяти командний дух, єдність, і зменшити стрес.

Розпізнавання продуктивності

Визнання продуктивність співробітників є ефективним методом утримання працівника. Хоча грошової компенсації може діяти як мотивуючим чинником, відкрито, визнаючи, продуктивність, ініціативу і хорошу роботу збільшує моральний дух і мотивує працівникам працювати більш продуктивно. Оцінюючи продуктивність мотивує працівника, і вони вважають цінним в рамках організації. Це допомагає в участі працівників і підвищити рівень продуктивності.

Після діє система утримання методи допомагають важелі найціннішим активом, співробітників, щоб досягти зростання компанії і збільшити прибуток нижня лінія. Різні методи утримання працівника збільшити рівень продуктивності працівника в організації, що веде до зниження витрат на елемент або послуг вироблених.