Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pereklad_tem.docx
Скачиваний:
35
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
109.03 Кб
Скачать

Кримінальне право

Кримінальну право є звід законів, який визначає кримінальні злочини, ре ¬ gulates побоювання, зарядка, і суд над підозрюваними, і фіксує покарання засуджених за скоєння злочинів. Злочинів, які пов'язані з кримінальним правом, частиною публічного права, є ті, проти держави. Кримінальний закон передбачає верховенство закону у визначенні акти як злочинні дії. Іншими словами, проте аморально або несправедливим акт може бути вважається, це не злочин, якщо законом не говорить, що це одне. Відповідно до загальним правом, звичаєм і прецедентом визначити кримінальної справи, в країні ¬ намагається або держав, де існує правовий кодекс, Закон визначає його. Кримінальне право зазвичай забороняє суд над людиною вдруге за те саме правопорушення (подвійний небезпеки) і містить положення про термін давності - тобто, обмеження на період, протягом якого послуга може бути зроблено.

Злочини, як правило, визначається як добровільна дія або бездіяльність, у поєднанні з даними станом розуму. Дії вчинені під час нападів епілепсії або під час лунатизму є мимовільними і таким чином не кваліфікуються як злочини. Психічні розлади також широко визнана як обмежує відповідальність за дії, в іншому випадку розглядається як злочинець. Інші фактори, що входять у визначення злочинного наміри є самооборону, захист інших осіб, захист власності та застосування закону. Законодавстві більшості країн визнає, що застосування сили, в той час як не може бути виправдане, може бути звільнений, якщо відповідач вважає, що застосування сили було викликано особливими обставинами.

Злочинні дії включають підпал, згвалтування, зрада, напад при обтяжуючих обставинах, розкрадання, крадіжки зі зломом, грабежу і вбивства. Інші проблеми кримінального права мінуси ¬ піратства, досить широкий термін, який позначає угоду між двома або більше особами з метою вчинення злочину, а спроби. Визначення спроба варіюється від однієї правової системи до іншої, але по суті це підготовка до кримінальної дію, яке вийшло за рамки юридично певній точці.

Істотні відмінності існують між кримінальним правом більшості англійських-говорящих країнах і в інших країнах. Кримінальне право Англії та Сполучених Штатах походить від традиційного англійського загального права злочинів і має свої витоки в судових рішеннях втілені в доповідях вирішив випадках. Англія Кон ¬ sistently відхилив усі зусилля до всеосяжної законодавчої співпраці ¬ ного свого кримінального права, і навіть зараз немає законодавчого визначення вбивства в англійському праві. Деякі країни Співдружності, однак, зокрема Індії, взяли кримінальні кодекси, які засновані на англійському загальному праві злочинів.

Кримінальне законодавство США, походить від англійського загального права, була адаптована в деякому відношенні до американських умов. У більшості штатів США загального права злочину був скасований законодавством. Ефект таких статутів є те, що жодна людина не може бути засуджений за злочин, який не зазначено в статутного права держави. Але навіть у цих країнах загального права, принципи все ще існують, для кримінального характеру часто просто кодифікації загального права, і їх положення інтерпретуються посиланням на загальному праві.

У Європі кримінального права Нового часу вийшла з різних кодифікації. До цих пір найбільш важливими були два наполеонівських коди 1808 і 1810. Німецькі коди 1871 (КК) і 1877 (процедура) за умови, моделлю для інших європейських країн.

В останні кілька десятиліть руху за кодифікацію і правових реформ домоглася значного прогресу в усьому світі.

Сучасне кримінальне право було в значній мірі торкнувся у контексті соціальних наук, особливо щодо вироку, правових досліджень, законодавець ¬ Lation та реабілітації.