Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
446.98 Кб
Скачать

Додатки. У додатки виносяться громіздкі таблиці, схеми, діаграми, форми документів, ксерокопії статистичних звітів про господарську діяльність організацій тощо.

Додатки оформлюються як продовження дипломної роботи на наступних сторінках у порядку появи посилань у тексті роботи. Додаток мусить мати заголовок, надрукований угорі симетрично відносно тексту сторінки.

Текст кожного додатка, за необхідності, може бути поділений на розділи і підрозділи, які нумеруються у межах кожного додатка.

Ілюстрації, таблиці та формули, розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами україн- ської абетки, за винятком літер Г,Ґ,Є,І,Ї,Й,О,Ч,Ь, наприклад, Додаток А, Додаток Б і т.д. Єдиний додаток позначається як додаток А.

Ілюстрації, таблиці і формули, розміщені в додатках, нумеруються у межах кожного додатка, наприклад: Рис.Д.1.2 — другий рисунок першого розділу додатка Д; формула (А.1) — перша фор- мула додатка А.

Джерела, які цитуються тільки в додатках, мають розглядатися незалежно від тих, які цитуються в основній частині роботи, і мають бути перелічені наприкінці кожного додатка в переліку посилань.

Бібліографічний опис використаних джерел. До списку використаних джерел слід включати тільки ті з них, на які є посилання у тексті.

Література подається в такій послідовності:

1) Закони України;

2) інструкції та нормативні акти міністерств і відомств;

3) наукова, навчально-методична, спеціальна література, видана українською або російською мовами;

4) наукова, навчально-методична, спеціальна література, видана іноземними мовами.

Відомості про джерела, включені до списку, необхідно давати згідно з вимогами таких стандартів: ГОСТ 7.1-84 «Библиографическое описание документа. Общие требования и правила составления», ДСТУ 3582-97 «Інформація та документація. Скорочення слів в українській мові і бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила», ГОСТ 7.12-93 «Библиографическая запись. Сокращение слов на русском языке. Общие требования и правила».

Для нормативно-правових актів необхідно вказувати офіційні видання (Відомості Верховної Ради України, Офіційний вісник України, газета «Урядовий кур’єр «, Зібрання постанов Уряду України). Не слід посилатися на електронні бази даних та інші видання (книги), які не є офіційними джерелами змісту норматив- но-правових актів.

Приклади запису джерел:

  1. Господарський Кодекс України від 16 січня 2003 року за № 436-IV // Відомості Верховної Ради України. — 2003, № 18, 19—20, 21—22.

  2. Башнянин Г., Носов О., Хміль Ф. Становлення менеджменту в Україні // Економіка України. — 1994. — № 12. — С. 86—87.

  3. Ковальчук Т. М. Оперативний аналіз поточної дебіторської заборгованості в управлінні активами// Економіка України. — 2000. — № 11, с. 16—19.

  4. Коллас Б. Управление финансовой деятельностью предприятия. Пер. с франц. — М.: Финансы, 2001. — 425 с.

  5. Мескон М. Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента: Пер. с англ. — М.: Дело, 1992. — 702 с.

  6. Тичи Н., Деванна М. А. Лидеры реорганизации (Из опыта американских корпораций): Сокр. пер. с англ. / Науч. ред. и авт. предисл. Н. А. Климов. — М.: Экономика, 1990. — 204 с.

  7. Федонін О. С., Рєпіна І. М., Олексюк О. І. Потенціал підприємства: формування та оцінка: Навч. посібник. — К.: КНЕУ, 2003. — 316 с.

  8. Швиданенко Г. О., Олексюк О. І. Сучасна технологія діагностики фінансово-економічної діяльності підприємства: Монографія. — К.: КНЕУ. — 2002. — 191 с.

  9. Юридический справочник предпринимателя / Рук. авт. колл. Ю. С. Шемшученко. — К.: Перлит продакшн ЛТД, 1992. — 636 с.

  10. Chase R. B., Aquilano N. Production and Operations Management: a life cycle Approach. — 6 th edition. — Boston, Home Wood, Irwin, 1992. — 234 р.

  11. Манфред Брун, Доминік Георгі. Управління якістю: витрати і прибуток. www.management.com.ua

Зовнішнє оформлення. Магістерська дипломна робота оправ- ляється у тверду обкладинку в такий спосіб, щоб листи не випадали, щоб їх не можна було виймати без пошкодження. На внутрішньому боці обкладинки вклеюється конверт для електронного носія інформації (дискети або диску).

При записі інформації на електронні носії слід сформувати папку документів, що має носити ім’я студента записане англійською абеткою. В папці повинні бути документи:

  • титул — файл Tutyl.doc;

  • реферат — файл Referat.doc;

  • зміст (план) роботи — файл Zmist.doc;

  • вступ — файл Vstup.doc;

  • перший, другий та третій розділи — файли R1.doc, R2.doc, R3.doc;

  • висновки — файл Vusnovku.doc;

  • список використаних джерел — файл Spusok_djerel.doc;

  • додатки — файл Dodatku.doc.

Соседние файлы в папке Rozd 3 MetMaterPraktPidgot