Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
GOTOVA_ROBOTA_po_Barilla.docx
Скачиваний:
39
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
4.88 Mб
Скачать

21 Жовтня 2008 року.

У США бренд Barilla узявся за рекламу італійського способу життя, в якому без італійської пасти – просто ніяк.

Barilla запропонувала споживачам безкоштовний поштовий сервіс. Для того, щоб скористатися їм, потрібно відвідати сайт discoverbarilla.com, вибрати листівку з видами Італії, черкнути пару рядків своїм близьким і вказати адресу відправника.

Barilla зобов’язується доставити її за вказаною адресою (в межах США), супроводжує рецептом приготування італійської пасти – свого фірмового продукту ще з 1877 року.

В результаті, вийшла поштова розсилка Barilla, відправником якої став не бренд, а самі споживачі.

4 Березня 2009 року.

Один раз в рік бренд Barilla називає кращі, з його точки зору, короткометражні фільми про кухню.

Називається цей захід Academia Barilla Film Awards. Його придумали для популяризації італійської національної кухні та італійської ресторанної культури і проводять вже п'ятий рік поспіль.

Цього року кращими стали фільми La Variante Sultano про відомого сіцілійського шеф-повара Чіччіо Султано (Ciccio Sultano), Frittata про однойменну італійську страву, Comporre in cucina e architettura - провідні паралелі між кухнею та архітектурою, і Musica da cucina («Музика кухні»).

27 Березня 2009 року.

Бренд Barilla відкрив соціальний сайт.

Він розташувався за адресою nelmulinochevorrei.it і створений для пропозицій споживачів. Вони поступають в декількох категоріях: продукти, промо-акції, соціальні ініціативи і т.д.

Споживачі пропонують нові продукти, назви, ідеї по їх просуванню, голосують за кращі і спостерігають за реалізацією своїх пропозицій в блозі Barilla.

Відзначимо, що поки проект працює лише італійською мовою.

4 Травня 2009 року.

Бренд Barilla відкрив сайт PiccoliniSmiles.com.

Його користувачам (батькам) запропонували прислати фотографії своїх дітей, зроблені у момент сумісного приготування обіду. Найкращий варіант – обід з макаронними виробами Barilla Piccolini, яким присвячений проект.

14 Червня 2009 року.

Бренд Barilla відновив свій гастрономічний сайт Academia Barilla.

Тепер він містить більше 4 000 сторінок з рецептами італійської кухні, листами старовинних меню, найранніші з яких датовані 1500 роком, старовинними рецептами та історичними фактами.

Все це представлено в розділі Academia Barilla Online Gastronomic Library з пошуком по інгредієнтах, часі приготування страви, ступеня складності та приводу.

10 Вересня 2009 року.

Італійський бренд Barilla співробітничає з італійським шеф-поваром Маріо Баталі (Mario Batali) не перший рік.

Він неодноразово брав участь в рекламних ініціативах бренду і був співавтором Celebrity Italian Table Cookbook, кулінарних книг Barilla з рецептами знаменитостей. Тепер Barilla і Баталі знову разом – для online-проекту про сімейні і дружні обіди.

За адресою ShareTheTable.com партнери розповідають, в що можна перетворити обід, якщо зробити його «вільним від медіа» (вимкнути телевізор, прибрати подалі мобільний телефон і газету). Рецепти супроводжуються цікавими подробицями - наприклад, розповідають, чому Pasta alla Norma була названа на честь однієї з опер Белліні (Bellini).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]