Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
GOTOVA_ROBOTA_po_Barilla.docx
Скачиваний:
39
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
4.88 Mб
Скачать

24 Квітня 2008 року.

За даними компанії Barilla, тільки одній з чотирьох сімей вдається зібратися увечері за вечерею.

Вирішити цю проблему в квітні 2008 року бренд спробував випуском спеціальної серії макаронних виробів – Barilla Piccolini (у перекладі з італійського – «маленькі»).

До складу Barilla Piccolini увійшли п'ять найменувань «коротких» макаронних виробів: Mini Farfalle, Mini Penne, Mini Wheels, Mini Fusilli і Mini Ziti. На думку Barilla, діти повинні оцінити їх форму і розмір, а дорослі – звичний смак і час приготування (7 хвилин) – і зібратися разом.

Для просування продукту в США компанія Barilla і видавництво Scholastic випустили спеціальну книгу для дітей, в якій розповідають про те, як чудово проводити сімейні вечори з італійською пастою.

11 Травня 2008 року.

Бренд Barilla виробляє макаронні вироби з 1877 року, тому по праву вважає себе експертом не тільки в області кулінарії, але і в мистецтві, присвяченому кулінарії.

Саме тому в травні 2008 року бренд в четвертий раз визначив переможців в номінації Kitchen Stories («кухонні історії») фестивалю короткометражок Brescello Short Film Festival.

У шорт-ліст Barilla потрапили три фільми: Acquacotta (історія виникнення традиційного італійського супу Acquacotta) режисера Крістіана Кармосіно (Christian Carmosino), Bellissimi (історія про невелике село Белліссимі та італійські традиції святкувати першу неділю вересня) режисера Давида Ванні (Davide Vanni) ) і Dulcis in fundo (про секрети приготування фондю) режисера Давида Абате (Davide Abate).

1 Червня 2008 року.

Після серії книг з відомими акторами Голлівуду про італійську кухню взагалі та італійські спагетті зокрема в липні 2008 року бренд Barilla перейшов до випуску першого в своїй історії продукту, створеного відомою людиною для бренду Barilla і під його чуйним керівництвом.

Вибір ліг на відомого кухаря, автора кулінарних книг і телеведучу Джаду де Лаурентіс (Giada De Laurentiis), яка була співавтором першої кулінарної книги Barilla і обличчям рекламних кампаній бренду.

Для компанії Barilla і її підрозділу Academia Barilla вона розробила серію продуктів, до якої увійшли оливкове масло (Italian Extra Virgin Olive Oil), бальзамний оцет (Balsamic Vinegar of Modena), суміш тосканських приправ (Tuscan Herb Mix) і ароматизовані солі.

«Я выросла в большой итальянской семье, поэтому мой выбор для Barilla очень прост – это самые обычные рецепты, в основе которых лежат лучшие ингредиенты Barilla. Это продукт, который оценят гурманы с самым изысканным вкусом во всем мире», – відмітила Джада де Лаурентіс.

12 Вересня 2008 року.

Після випуску першого в своїй історії celebrity-продукту, який бренд Barilla створив разом з шеф-поваром Джадою де Лаурентіс ( Giada De Laurentiis) влітку 2008 року, Barilla вирішила продовжити почате і представлав ще декілька продуктів premium класу.

Вони вийшли під маркою Academia Barilla, яка позначає «мистецтво італійського гастронома», і є «італійським набором»: фільтроване і нефільтроване оливкове масло, соуси - томатний і песто, м'які сири, оливки і трав'яні суміші.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]