Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
GOTOVA_ROBOTA_po_Barilla.docx
Скачиваний:
39
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
4.88 Mб
Скачать

1991 Та 1994 роки:

Компанія купує грецьку та турецьку компанії-виробники пасти Misko та Filiz.

1997 рік:

Починається будівництво виробничих потужностей в США.

2000 рік:

Нові заводи з виробництва пасти відкриваються у Греції.

2001 рік:

Купівля італійської компанії-виробника морозива Gelati Sanson; входить в стратегічний альянс з компанією Grupo Herdez задля розвитку бізнесу в Мексиці.

2002 рік:

Barilla купує мексиканську частину бізнесу по виробництву пасти компанії Kraft Food's.

2003 рік:

Купує німецьку хлібо-булочну компанію Kamps; відкриття нового заводу у Мексиці з виробництва пасти під брендами Yemina та Vesta.

2004 рік:

Закриття декількох фабрик у Люксембурзі та Великобританії; суд з французькою асоціацією захисту прав споживачів; продаж компанії з виробництва тістечок у Німеччині.

2005 рік:

Закриття заводів в Матері та Термолі (Італія); випуск нової, покращеної пасти Barilla Plus.

1 Лютого 2007 року

Barilla випустила фірмову кулінарну книгу The Celebrity Pasta Lovers’ Cookbook.

У книгу The Celebrity Pasta Lovers’ Cookbook під егідою Barilla увійшли рецепти італійської пасти від багатьох зірок Голлівуду, знаменитостей з світу кіно і моди – Харрісона Форда, Пірса Броснана, Крістін Девіс, Мелінди Кларк, Тоні Денза, Тайсона Бекфорда, Аннабелли Шіори, Ешлі Джадда, Фейта Форда, Сели Уорд, а також відомих професіоналів в області кулінарії – кухарів Маріо Баталі (Mario Batali) і Джади де Лаурентіс (Giada De Laurentiis).

За підсумками кампанії The Celebrity Pasta Lovers’ Cookbook, компанія отримала більше 190 тисяч доларів прибутку.

22 Листопада 2007 року.

Компанія Barilla і агентство Euro RSCG (Чікаго) запустили мікросайт, присвячений Італії і багатій спадщині бренду Barilla, історія якого почалася в 1877 році з мрії П’єтро Барілли поділитися з людьми смаком найулюбленішої сімейної страви.

На сайті discoverbarilla.com можна подорожувати по різних куточках Італії і знайомитися з нескінченною різноманітністю італійської пасти.

Автори обіцяють постійно доповнювати карту Barilla новими містами і новими рецептами національної італійської страви.

Також Barilla оголосила про свої наміри інвестувати в Туреччину в 2007 році, що головним чином буде сфокусовано на розширенні можливостей компанії та технологій.

Barilla Group розпочала свою діяльність на фабриці HARRY'S CIS у Солнєчногорську (Московська область).

29 Січня 2008 року.

У 2008 році компанія Barilla повторила досвід 2007 року і випустила друге видання в кулінарній серії на основі рецептів професійних кухарів і зірок Голлівуду – The Celebrity Italian Table Cookbook.

Цього разу співавторами бренду стали шеф-кухар Маріо Баталі, Наталі Портман, Дебра Мессінг, Кріс Дотрі, Маріса Томей і Стенлі Туччі. Кожен з них запропонував свій рецепт улюбленої італійської страви і свій варіант сервіровки столу.

Впродовж лютого 2008 року кожен охочий міг завантажити книгу з сайту CelebrityItalianTable.com, а Barilla за кожне завантаження перераховувала 1 долар до добродійного фонду Second Harvest (загальна сума пожертвування склала 100 тисяч доларів).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]