Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_budg_system2012.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
827.39 Кб
Скачать

Тема 9. Видатки бюджетів на освіту

  1. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на освіту за програмною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  2. Склад та структура видатків Державного бюджету України на аспірантуру і докторантуру, їх динаміка за останні 10 років.

  3. Розподіл видатків на освіту між ланками бюджетної системи (динаміка за останні 10 років).

  4. Структура і динаміка видатків бюджетів на освіту в сільській та міській місцевості і по територіям України за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  5. Структура і динаміка видатків бюджетів в Україні на дошкільну освіту за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  6. Структура і динаміка видатків бюджетів в Україні на шкільну і позашкільну освіту за останні 10 років, пропозиції щодо їх поліпшення.

  7. Структура і динаміка видатків Державного бюджету України на професійно-технічну освіту за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  8. Структура і динаміка видатків Державного бюджету України на вищу і післядипломну освіту за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  9. Проаналізуйте склад та структуру власних коштів вищих закладів освіти в Україні за останні 10 років. Наведіть приклади та їхні наслідки.

Тема 10. Видатки бюджетів на охорону здоров’я

  1. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на охорону здоров’я за функціональною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  2. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на охорону здоров’я за економічною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  3. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на охорону здоров’я за програмною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  4. Розподіл видатків на охорону здоров’я між ланками бюджетної системи (динаміка за останні 10 років).

  5. Структура і динаміка видатків бюджетів на охорону здоров’я в сільській та міській місцевості і по територіям України за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  6. Структура і динаміка видатків бюджетів в Україні на амбулаторно-поліклінічну мережу за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  7. Структура і динаміка видатків бюджетів в Україні на лікарняну мережу за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  8. Проаналізуйте склад та структуру власних коштів закладів охорони здоров’я в Україні за останні 10 років. Наведіть приклади та їхні наслідки.

Тема 11. Видатки бюджетів на духовний та фізичний розвиток

  1. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на духовний та фізичний розвиток за функціональною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  2. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на духовний та фізичний розвиток за економічною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  3. Склад та структура видатків бюджетів в Україні на духовний та фізичний розвиток за програмною бюджетною класифікацією, їх динаміка в останні 10 років.

  4. Розподіл видатків на духовний та фізичний розвиток між ланками бюджетної системи (динаміка за останні 10 років).

  5. Структура і динаміка видатків бюджетів на духовний та фізичний розвиток в сільській та міській місцевості і по територіям України за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  6. Структура і динаміка видатків Державного бюджету України на культуру та мистецтво за останні 17 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  7. Аналіз структури і динаміки видатків Державного бюджету України на архівну справу за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  8. Аналіз структури і динаміки видатків Державного бюджету України на засоби масової інформації за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  9. Аналіз структури і динаміки видатків Державного бюджету України на кінематографію за останні 10 років, пропозиції щодо її поліпшення.

  10. Аналіз структури та динаміки видатків Державного бюджету України на фізичну культуру і спорт за останні 10 років, пропозиції щодо їх поліпшення.

  11. Проаналізуйте склад та структуру власних коштів закладів культури та мистецтва в Україні за останні 10 років. Наведіть приклади та їхні наслідки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]