Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_budg_system2012.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
827.39 Кб
Скачать

А. Контроль систематичності та активності роботи протягом семеструнад вивченням програмного матеріалу дисципліни

Оцінка знань студентів за контролем систематичності та активності роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни включає такі складові:

(1) активність та рівень знань при обговоренні питань семінарів;

(2) результати виконання індивідуальних завдань для самостійного опрацювання;

(3) участь у студентських наукових конференціях, гуртках, конкурсах, олімпіадах з питань даної дисципліни.

(1) При контролі активності та рівня знань при обговоренні питань семінарів оцінці підлягають: рівень знань, продемонстрований у відповідях і виступах на семінарських заняттях; активність при обговоренні питань, що винесені на семінарські заняття, правильність написання письмового контролю на семінарському занятті; результати пілотного опитування. Протягом семестру кожен студент з групи на семінарських і практичних заняттях повинен приймати активну участь в обговоренні проблем, які винесені на заняття.

Оцінювання активності роботи відбувається з градацією в 1 бал:

1.

відповіді на питання за темою семінару

0-5 балів

2.

виконання завдань оперативного письмового контролю

0-5 балів

3.

змістовні доповнення

0-3 бали

4.

пілотне опитування

0 ,1 або 2 бали

5.

участь у науково-пошуковій творчій роботі

0-10 балів

(2) Під час контролю виконання індивідуальних завдань для самостійного опрацювання оцінці підлягають: підготовка і презентація міні-лекцій з проблемних питань, експертної оцінки, рефератів, укладання бібліографії, а також участь у роботі наукового семінару з бюджетних питань і науковій студентській конференції КНЕУ (секція кафедри фінансів)

Оцінювання індивідуальних завдань відбувається з градацією в 1 бал:

з/п

Найменування завдань

Форма навчання

денна

вечірня

1.

підготовка і презентація міні-лекції

0-6 балів

0-6 балів

2.

підготовка і презентація експертної оцінки

0-10 балів

0-10 балів

3.

укладання бібліографії з бюджетних питань

0-4 бали

0-4 бали

4.

підготовка і презентація реферату

0-5 балів

0-5 балів

(3) Під час контролю участі у студентських конференціях, гуртках, конкурсах, олімпіадах з питань даної дисципліни протягом семестру оцінюється викладачем з градацією в 1 бал:

1.

участь у роботі наукового семінару з бюджетних питань

0-10 балів

2.

участь у науковій студентській конференції КНЕУ

0-10 балів

Б. Контроль за виконанням модульних завдань

Завдання, винесені для модульних завдань поділяються на два модулі:

І модуль – комп’ютерний тестовий контроль;

ІІ модуль – Комплексні ситуаційні задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і “Кошторис медичної установи”.

За першим модулем тестовий контроль здійснюється в один етап у комп’ютерних класах КНЕУ за три тижні до кінця семестру. До комп’ютерного тестового контролю включено 40 тестів, які винесені для самостійного опрацювання в комп’ютерних класах. Студент отримує бали поточного контролю за кількістю вірних відповідей на тести:

Кількість вірних тестових відповідей

Кількість поточних балів

0—5

0-4 балів

6—10

5-9 балів

11—15

10-14 балів

16—25

15-19 балів

26—30

20-24 балів

31—35

25-29 балів

36—40

30 балів

Комплексні ситуаційні задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і “Кошторис медичної установи”, винесені на самостійну роботу, виконуються студентом письмово з публічною презентацією результатів роботи. Студент виконує один із варіантів комплексної ситуаційної задачі “Кошторис загальноосвітньої середньої школи” і один із варіантів комплексної ситуаційної задачі “Кошторис медичної установи”. В академічній групі студентів варіанти комплексної ситуаційної задачі “Кошторис медичної установи” не повинні повторюватись. Комплексні ситуаційні задачі (два варіанти загалом) оцінюються загальною оцінкою за такими критеріями відповіді окремого студента. Максимально дві комплексні ситуаційні задачі загалом оцінюються в 20 балів поточного контролю.

Виконання практичних завдань № 1 і 2 оцінюється разом в цілому:

— 13-20 балів поточного контролю, якщо має місце: вірна арифметична відповідь на поставлені задачі; вірно зазначене теоретичне обґрунтування відповідних розрахунків; вірно вказані винятки із зазначеного правила та варіанти його використання в конкретних умовах; вірно вказана назва відповідного інструктивного матеріалу.

— 6-12 балів поточного контролю, якщо має місце: невірна арифметична відповідь на поставлені задачі; невірно зазначене теоретичне обґрунтування (пояснення) відповідних розрахунків; невірно вказані винятки з зазначеного правила та варіанти його використання в конкретних умовах; невірно вказана назва відповідного законодавчого чи інструктивного матеріалу чи вжита назва застарілого матеріалу.

— 0-5 балів поточного контролю виставляється за усі можливі помилки понад вказані вище або робота взагалі не подана студентом на розгляд викладачу.

Письмові роботи зберігаються на кафедрі до закінчення семестру.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]