Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_budg_system2012.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
827.39 Кб
Скачать

В. Бібліографія з бюджетних питань за тематикою курсових робіт

Мета укладання бібліографії – дати аналітичний огляд літературних джерел (монографій, підручників, навчальних посібників тощо) за обраною тематикою. Готуючи бібліографію, студент:

  • обирає питання і погоджує його з викладачем;

  • систематизує різні погляди і підходи до вивчення досліджуваного питання (фінансові категорії, поняття і терміни, принципи, ознаки, класифікації тощо);

  • літературні джерела добираються самостійно;

  • готує бібліографію у друкованому вигляді (обсяг – до 6 сторінок тексту набраного на комп’ютері, Times New Roman, шрифт 14, інтервал 1,5. Структура: титульна сторінка, текст бібліографії, список опрацьованої літератури).

Бібліографія готується на той семінар, на якому розглядається відповідна тема. Якщо тема на семінарських заняттях не розглядається, тоді студент має здати бібліографію викладачу, який проводить семінари, не пізніше ніж за 3 тижні до закінчення семестру.

Критеріями оцінки є кількість опрацьованих літературних джерел і якість систематизації матеріалу.

4.2. Порядок підсумкового контролю знань з дисципліни (для студентів денної, заочної та вечірньої форми навчання)

4.2.1. Підсумковий контроль знань студентів 6104 та 6201/2 у формі іспиту.

На іспит для студентів денної та вечірньої форми навчання виносяться описові питання та завдання. Екзаменаційний білет для студентів денної та вечірньої форми навчання містить 6 завдань — 4 описових питання та 2 задачі, кожне з яких оцінюється за чотирибальною системою від 2 до 5 балів залежно від рівня знань. Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 60 балів.

На іспит для студентів заочної форми навчання виносяться описові і тестові питання та завдання. Екзаменаційний білет для студентів заочної форми навчання містить 10 завдань — 5 описових питань, 2 тестових питання та 3 задачі, кожне з яких оцінюється за чотирибальною системою від 2 до 5 балів залежно від рівня знань. Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 100 балів.

У разі, коли відповіді студента оцінені менше ніж в 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту, а набрані за іспит бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці. В цьому випадку враховуються лише отримані результати поточного контролю.

Шкала оцінювання екзаменаційних завдань:

Оцінювання за чотирибальною шкалою

Рівень знань

Оцінка за 100-бальною шкалою

5

Відмінний

10

4

Добрий

8

3

Задовільний

6

2

Незадовільний

0

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни не може перевищувати 100 балів і складається з суми балів за результатами поточного контролю знань студента та балів отриманих за іспит (при умові, що студент набрав 30 балів і вище).

До відомості обліку поточної і підсумкової успішності заносяться сумарні результати в балах поточного контролю та іспиту (загальна підсумкова оцінка).

4.2.2. Підсумкове оцінювання знань студентів за результатами поточного модульного контролю.

4.2.2.1. Для студентів денної та вечірньої форми навчання

З вибіркових дисциплін оцінювання знань студентів з дисципліни “Бюджетна система” здійснюється за результатами поточного контролю в діапазоні від 0 до 100 балів проводиться за такою схемою:

А. Контроль систематичності та активності роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни

Б.Контроль за виконанням модульних завдань

І модуль

ІІ модуль

від 0 до 50 балів

від 0 до 30 балів

від 0 до 20 балів

ЗАГАЛЬНА СУМА БАЛІВ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ (А + Б)

ВІД 0 ДО 100 БАЛІВ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]