Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_budg_system2012.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
827.39 Кб
Скачать

4.1.2. Для студентів заочної форми навчання

Згідно з Порядком оцінювання знань студентів з урахуванням поточної успішності (ухвалена Вченою радою КНЕУ від 28 травня 2009 р.) зі змінами ухваленими Вченою радою КНЕУ від 25 березня 2010 р.— завдання поточного контролю оцінюються в діапазоні від 0 до 20 балів (включно).

Максимальна сума балів поточного контролю – 20, які розподіляються: обов’язкові завдання – максимум 17 балів,вибіркові завдання – максимум 3 бали.

Об’єктами поточного контролюзнань студентів є:

виконання контрольної роботи (письмової домашньої роботи) або модульного завдання у вигляді комп’ютерного тестового контролю;

виконання індивідуальних завдань на вибір студента (обговорення проблемних питань за тематикою рефератів або бібліографія з бюджетних питань за тематикою курсових робіт).

А. Контроль за виконанням контрольної роботи (письмової домашньої роботи)

Оцінка знань студентів при контролі за виконанням контрольної (письмової домашньої) роботи проводиться у формі написання її студентом та захисту у встановленому порядку (згідно з підрозділом 3.9 поданим вище). Результати виконання і захисту контрольної (письмової домашньої) роботи разом з роботою за вибором студента оцінюється за європейською семибальною системою, які переводяться в бали поточного контролю за такою шкалою: якщо студент отримав оцінку A семибальної системи — 17 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку B семибальної системи — 15-16 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку C семибальної системи — 12-14 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку D семибальної системи — 9-11 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку E семибальної системи — 6-8 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку FX семибальної системи — 3-5 балів поточного контролю; якщо студент отримав оцінку F семибальної системи або не отримав ніяких оцінок чотирибальної системи за невиконання і/або незахист контрольної (письмової домашньої) роботи — 0-2 балів поточного контролю.

Письмові роботи зберігаються на кафедрі до закінчення семестру.

Б. Контроль за виконанням модульного завдання

Завдання, винесені для модульних завдань поділяються на один модуль – комп’ютерний тестовий контроль.

За цим модулем тестовий контроль здійснюється в один етап у комп’ютерному режимі з курсу “Бюджетна система” на WEB-студента КНЕУ з обмеженням ліміту тестування за часом на одне тестове запитання менше однієї хвилини.. До комп’ютерного тестового контролю включено 40 тестів, які винесені на самостійну роботу для опрацювання за навчально-методичним посібником для самостійного вивчення дисципліни «Бюджетна система». Студент отримує бали поточного контролю за кількістю вірних відповідей на тести:

Кількість вірних тестових відповідей

Кількість поточних балів

0—3

0-2 балів

4—5

3-4 балів

6—10

4-5 балів

11—15

6-7 балів

16—20

8-9 балів

21—25

10-11 балів

26—30

12-13 балів

31—35

14-15 балів

36—40

16-17 балів

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]