Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_budg_system2012.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
827.39 Кб
Скачать

3.9.3. Вибір теми контрольної роботи

Першим етапом виконання контрольної роботи є вибір теми. Кожний студент виконує за вибором одну з контрольних робіт, запропонованих нижче.

Студенти прізвища

яких починаються з

букви

А

Б

В

Г

Д

Е

Є

Ж

З

И

І

Ї

Й

К

Л

М

Н

О

П

Р

Я; С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Щ

Ю

Номер теми контрольної роботи

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

3

Номер задачі

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Вибір теми контрольної роботи студенти здійснюють самі з урахуванням їх практичної діяльності та можливостей використання практичних матеріалів бюджетної сфери, але за тематикою робіт, яку визначила кафедра фінансів.

Наведена тема контрольної роботи і вказаний перелік розділів теми повинен бути обов’язково висвітлений у роботі.

Студентам дозволяється виконувати контрольну роботу на іншу тему відповідно до напрямку їх практичної діяльності, але в цьому випадку вибрана тема і план роботи повинні бути узгоджені з кафедрою.

3.9.4. Підбір літератури, статистичної інформації та інших матеріалів

Навчальну та спеціальну літературу з теми контрольної роботи студент підбирає самостійно, використовуючи для цього бібліотечний каталог та список літератури наведений нижче.

Особливу увагу слід звернути на першоджерела, періодичні видання, наукові статті, передовий досвід, законодавчі та нормативні акти (закони України, декрети, постанови тощо). Користуватися необхідно лише новими виданнями та останніми редакціями законодавчих і нормативних актів.

Велику інформаційну цінність має статистичний матеріал і практичні дані закладів бюджетної сфери. Статистичну інформацію можна знайти в спеціальних виданнях Держкомстату України та періодичних виданнях, газеті "Урядовий кур’єр" тощо.

Зібраний статистичний та практичний матеріал необхідно опрацювати, згрупувати, зробити аналіз і подати в таблицях, графіках, діаграмах тощо.

Список використаних літературних джерел та інших матеріалів необхідно систематизувати та подати після основної частини контрольної роботи. Він складається так:

  • першими до списку вносяться Конституція України, закони України, укази Президента України, постанови Верховної Ради України і Кабінету міністрів України, накази і рішення центральних та місцевих органів влади в хронологічному порядку;

  • далі література розміщується в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків.

Відомості про джерела, які включені до списку, необхідно давати згідно з вимогами державного стандарту з обов’язковим наведенням назв праць.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]