Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ КР Аудит Борисенко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
505.86 Кб
Скачать
  1. Ціль і завдання виконання курсової роботи

Ціль виконання курсової роботи полягає в розширенні меж теоретичних пізнань в галузі незалежного фінансового контролю, придбанні практичних навичок у здійсненні контрольних процедур, умінні систематизувати і формувати контрольну інформацію.

Виконання роботи передбачає рішення наступних завдань:

  • детальне вивчення методичних вказівок з виконання курсової роботи, обрання теми;

  • складання бібліографії, інформаційного забезпечення, опрацювання літературних джерел для виконання роботи;

  • одержання необхідної консультації у викладача – керівника;

  • виконання основних етапів написання курсової роботи відповідно до встановленої методики;

  • оформлення роботи і надання її у встановлений термін на рецензування. Захист курсової роботи.

2. Вибір теми курсової роботи та її закріплення

Тема курсової роботи обирається студентом самостійно з числа тем рекомендованої тематики (додаток А). Основними критеріями обрання теми є її актуальність, новизна, перспективність і практична значущість.

В окремих випадках, з огляду на досвід практичної роботи студента (заочна форма навчання), або наявності в нього практичних матеріалів, які можна використовувати в контрольному процесі, завідувач кафедрою може дозволити студентові виконувати курсову роботу з теми, яку він обрав самостійно.

Тема курсової роботи повинна узгоджуватися з тематикою раніше виконуваних студентом робіт із профілюючих дисциплін, що створює необхідні передумови для вибору в майбутньому теми дипломної роботи.

В основу формування тематики курсових робіт з дисципліни «Аудит» покладено визнаний методологічний підхід, коли аудит – це багатофункціональна діяльність аудитора, який повинен мати довіру у суспільства і має за мету дослідити (оцінити) якість інформації фінансової звітності та висловити своє неупереджене (незалежно від волі клієнта) професійне судження стосовно якості інформації, яка відображена у фінансовій звітності.

Аудит починається з оцінки стану обліку і внутрішнього контролю на етапі планування і виявлення факторів і ризиків, які знижують якість інформації у фінансовій звітності. А вже від неї іде до регістрів, зведених документів, інших документів договорів та інших форм звітності і оцінки фінансового стану, і знову до стану функціонування підсистем обліку і внутрішнього бухгалтерського контролю, дотримання обліково-економічної політики і законодавства.

Для затвердження теми студент має представити на кафедру заяву, в якій вказується назва й обґрунтування теми, яку він обрав (при відсутності її в затвердженій тематиці).

Обрана тема курсової роботи затверджується розпорядженням по відповідному директорату Інституту обліку і фінансів за поданням відомостей кафедри контролю й АГД.

Заміна теми курсової роботи можлива у виняткових випадках протягом перших двох тижнів після виходу розпорядження про закріплення тем. Рішення про заміну приймає завідувач кафедрою при узгодженні з керівником курсу. Своє прохання про заміну теми курсової роботи студент повинен обґрунтувати в письмовій заяві на ім'я завідувача профілюючої кафедри.

З метою надання методичної допомоги і управління процесом виконання курсової роботи кожному студентові призначається керівник, що зобов'язаний проводити індивідуальне консультування відповідно до встановленого на кафедрі графіка консультацій.

Для посилення контролю за ходом виконання курсової роботи з боку керівника, кожному студентові видається індивідуальне завдання, у якому встановлені терміни проміжного (якщо це необхідно) і підсумкового надання курсової роботи для перевірки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]