Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ КР Аудит Борисенко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
505.86 Кб
Скачать

Тема 45. Аудит інформації щодо операцій реалізації товарів та формування доходу від реалізації (р. 010, 035 форми 2 «Звіт про фінансові результати»)

Вступ

  1. Економічна сутність операцій реалізації товарів та формування доходу від реалізації. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації щодо операцій реалізації товарів та формування доходу від реалізації.

  2. Характеристика інформаційного забезпечення, способів і прийомів аудиту. Організаційна модель аудиту інформації щодо операцій реалізації товарів та формування доходу від реалізації.

  3. Методика аудиту інформації про формування доходів від реалізації товарів.

  4. Методика аудиту інформації про формування собівартості реалізованих товарів.

  5. Систематизація можливих порушень, що виникають підчас аудиту інформації щодо операцій реалізації товарів та формування доходу від реалізації. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 46. Аудит інформації про стан кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги (рядок 530 ф. №1 «Баланс»)

Вступ

  1. Економічна сутність операцій формування кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації про стан кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги.

  2. Характеристика інформаційного забезпечення, способів і прийомів аудиту. Організаційна модель аудиту інформації про стан кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги.

  3. Методика аудиту інформації про формування кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги.

  4. Документування процесу аудиту (зокрема, етапу планування), узагальнення і реалізація його результатів.

  5. Систематизація можливих порушень, що виникають підчас аудиту інформації про стан кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 47. Аудит інформації про формування витрат

Вступ

  1. Економічна сутність операцій формування витрат. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації про формування витрат.

  2. Характеристика інформаційного забезпечення, способів і прийомів аудиту. Організаційна модель аудиту інформації про формування витрат.

  3. Методика аудиту обґрунтованості інформації про формування собівартості реалізованих товарів, виконаних робіт, наданих послуг.

  4. Методика аудиту обґрунтованості інформації про адміністративні витрати

  5. Методика аудиту обґрунтованості інформації про витрати на збут.

  6. Систематизація порушень, що виявляються підчас аудиту інформації про формування витрат. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 48. Аудит обґрунтованості статей Звіту про власний капітал

Вступ

  1. Економічна сутність власного капіталу. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту обґрунтованості статей Звіту про власний капітал.

  2. Організаційна модель аудиту обґрунтованості статей Звіту про власний капітал і характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості статей Звіту про власний капітал в частині операцій формування статутного капіталу

  4. Методика аудиту обґрунтованості статей звіту про власний капітал щодо операцій формування резервного й інших видів додаткового капіталу

  5. Систематизація порушень, що виявляються в процесі аудиту обґрунтованості статей Звіту про власний капітал. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]