Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ КР Аудит Борисенко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
505.86 Кб
Скачать

Тема 56. Аудит інформації фінансової звітності щодо нарахування амортизації та зносу основних засобів

Вступ

  1. Економічна сутність амортизації та нарахування зносу. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації фінансової звітності щодо нарахування амортизації та зносу основних засобів.

  2. Організаційна модель аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо нарахування амортизації основних засобів та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності про нарахування амортизації та знос основних засобів.

  4. Аудиторська оцінка обґрунтованості та дотримання облікової політики щодо обраного метода амортизації.

  5. Систематизація порушень, що виявляються в процесі аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо основних засобів. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 57. Експертна оцінка стану товарно-матеріальних цінностей та якості організації інвентаризаційної роботи

Вступ

  1. Економічна сутність товарно-матеріальних запасів та залежність їх збереження від якості організації інвентаризаційної роботи. Вплив мотивації здійснення господарських порушень на визначення об'єктів оцінки стану товарно-матеріальних запасів.

  2. Ціль, завдання, організаційна модель оцінки стану товарно-матеріальних запасів і характеристика її елементів.

  3. Методика аудиторської оцінки стану товарно-матеріальних запасів.

  4. Методика оцінки якості інвентаризаційної роботи.

  5. Систематизація можливих порушень щодо досліджуваного об’єкта, їх наслідки і порядок виправлення. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 58. Аудит інформації про стан розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість та акцизним збором, як супутні аудиту послуги

Вступ

  1. Економічна сутність розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість (ПДВ) та акцизним збором. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість та акцизним збором.

  2. Організаційна модель аудиту розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість та акцизним збором та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості інформації про нарахування та сплату ПДВ.

  4. Методика аудиту обґрунтованості інформації про стан розрахунків за акцизним збором.

  5. Систематизація можливих порушень щодо об’єкта дослідження, їх наслідки і порядок виправлення. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 59. Аудит інформації фінансової звітності щодо розрахунків за нетоварними операціями (р. 170-210, р. 540 - 610 форми 1 «Баланс»)

Вступ

  1. Економічна сутність та види розрахунків за нетоварними операціями. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо розрахунків за нетоварними операціями.

  2. Організаційна модель аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо розрахунків за нетоварними операціями та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо розрахунків за авансами (р. 180, 540 форми №1 Баланс).

  4. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо розрахунків з оплати праці та з органами соціального страхування (р. 570, 580 форми №1 Баланс).

  5. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо розрахунків з учасниками (р. 190, 590 ф.№ 1 Баланс).

Висновки

Література

Додатки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]