Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ КР Аудит Борисенко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
505.86 Кб
Скачать

Тема 52. Аудит інформації щодо формування фінансових результатів діяльності (на прикладі будь-якого типу підприємств)

Вступ

  1. Економічна сутність фінансового результату діяльності підприємства. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації щодо формування фінансових результатів діяльності.

  2. Організаційна модель аудиту інформації щодо формування фінансових результатів діяльності та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту формування фінансового результату від операційної діяльності

  4. Методика аудиту формування фінансового результату від фінансової та інвестиційної діяльності.

  5. Систематизація порушень, що виявляються в процесі аудиту інформації щодо формування фінансових результатів діяльності. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 53. Аудит інформації фінансової звітності щодо основних засобів

Вступ

  1. Економічна сутність операцій з основними засобами підприємства. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації фінансової звітності щодо основних засобів.

  2. Організаційна модель аудиту інформації щодо основних засобів та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності про основні засоби.

  4. Методика аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності про нарахування амортизації та знос основних засобів.

  5. Систематизація порушень, що виявляються в процесі аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо основних засобів. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 54. Аудит інформації стосовно операцій виробництва та реалізації продукції на підприємствах громадського харчування

Вступ

  1. Економічна сутність операцій випуску продукції і товарообігу підприємств громадського харчування. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації щодо досліджуваних операцій.

  2. Організаційна модель аудиту інформації щодо операцій виробництва та реалізації продукції на підприємствах громадського харчування та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту інформації про операції виробництва продукції громадського харчування.

  4. Методика аудиту обґрунтованості даних про товарообіг громадського харчування.

  5. Систематизація можливих порушень, що виявляються підчас аудиту досліджуваного об’єкта, їх наслідків і порядок виправлення. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 55. Аудит інформації фінансової звітності щодо нематеріальних активів

Вступ

  1. Економічна сутність операцій з нематеріальними активами підприємства. Ціль, завдання, об’єкти і параметри аудиту інформації фінансової звітності щодо нематеріальних активів.

  2. Організаційна модель аудиту інформації фінансової звітності щодо нематеріальних активів та характеристика її елементів.

  3. Методика аудиту обґрунтованості оцінки об’єктів інтелектуальної власності та обґрунтованості відображення її в фінансовій звітності.

  4. Аудиторська оцінка дотримання підприємством вимог П(с)БО 8 «Нематеріальні активи».

  5. Систематизація порушень, що виявляються в процесі аудиту обґрунтованості інформації фінансової звітності щодо нематеріальних активів. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]