Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
0279115_13A7F_bereziy_z_a_korporativnye_prava_u...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
378.37 Кб
Скачать

Довіреність видана строком на три роки. Підпис__________________________________________________________________

“22” травня 2008 року ця довіреність посвідчена мною, _______, приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу.

Довіреність підписана Івановим Іваном Івановичем у моїй присутності. Особу його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за № ________

Стягнуто плати відповідно до вимог

ст. 31 Закону України „Про нотаріат”.

Приватний нотаріус хххххххххх зразок

ДОВІРЕНІСТЬ

Місто Тернопіль, двадцять друге травня дві тисячі восьмого року.

Я, ІВАНОВ Павло Михайлович (паспорт МС____, виданий Тернопільським РВ УМВСУ в Тернопільській області 08 жовтня 1998 року, ідентифікаційний номер ______________), що проживаю в місті Тернополі по вулиці Панаса Мирного, 22,

цією довіреністю, що грунтується на усному безоплатному договорі доручення уповноважую:

АДАМОВИЧА Адама Адамовича,

що проживає в місті Тернополі по вулиці Руській, 2 кв.2,

представляти мої інтереси у всіх установах, підприємствах і організаціях, незалежно від форм власності, підпорядкування та галузевої належності Тернопільської області (в тому числі в органах місцевого самоврядування, державної податкової інспекції, державної статистики, установах пенсійного фонду, банківських установах, органах нотаріату, в державних реєстраторів, органах внутрішніх справ, в т.ч. дозвільній системі, та інших), а саме: підписати від мого імені статутні документи Товариства з обмеженою відповідальністю „Вікторія”, в якому я виступаю учасником та подати статутні документи на реєстрацію;

відкрити в відповідній банківській установі Тернопільської області тимчасовий рахунок для формування статутного фонду Товариства з обмеженою відповідальністю „Вікторія”, а також довіряю право розпорядчого підпису при проведенні грошових операцій за цим рахунком.

Для цього надаю йому право подавати від мого імені заяви, одержувати довідки, документи, вносити грошові кошти, проводити розрахунки, сплачувати за мене платежі, проводити від мого імені усі дії по реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю „Вікторія”, підписуватись за мене, виконувати всі інші юридично значимі дії, пов’язані з цією довіреністю в межах наданих повноважень.

Нотаріусом роз’яснено зміст ст.ст. 203, 214, 244, 247-250, 1000 ЦК України.

Довіреність видана строком на три роки.

Підпис _______________________________________________

“22” травня 2008 року ця довіреність посвідчена мною, ХХХХХХХХ, приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу.

Довіреність підписана Івановим Павлом Михайловичем у моїй присутності. Особу його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за № ______

Стягнуто плати за домовленістю.

Приватний нотаріус хххххххххххх

ЗРАЗОК

Договір купівлі-продажу частки в статутному фонді (капіталі) Товариства з обмеженою відповідальністю „ххххх”

Місто Тернопіль, двадцять друге травня дві тисячі восьмого року.

Громадянин України ПІБ, що зареєстрований за адресою: місто Тернопіль, вул. ХХХХХХХХХХХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, ідентифікаційний номер ХХХХХХХ, паспорт серії ХХ №ХХХХ, виданий ХХХХХХХХ РВ УМВС України в ХХХХХХХХХХ області ХХХХХХХ року, що є учасником Товариства з обмеженою відповідальністю “Вікторія”, Код ЄДРПОУ ХХХХХХХХХ, та володіє часткою у розмірі 50 (п'ятдесят) відсотків статутного фонду зазначеного Товариства, надалі – “Продавець”, з одного боку, та

Громадянин України ПІБ, що зареєстрований за адресою: місто Івано-Франківськ, вул. ХХХХХХХХХХХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, ідентифікаційний номер ХХХХХХХ, паспорт серії ХХ №ХХХХ, виданий ХХХХХХХХ РВ УМВС України в ХХХХХХХХХХ області ХХХХХХХ року, що є учасником Товариства з обмеженою відповідальністю “ХХХХХХХХХХХХХХХХ”, Код ЄДРПОУ ХХХХХХХХХ, та володіє часткою у розмірі 50 (п'ятдесят) відсотків статутного фонду зазначеного Товариства, надалі “Покупець”, з іншого боку, попередньо ознайомлені з вимогами цивільного законодавства щодо недійсності правочинів, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті та діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій та їх правові наслідки,

склали цей договір про наступне:

1. Продавець передає у власність Покупцю, а Покупець приймає у власність і оплачує належну Продавцю частку в статутному фонді (капіталі) Товариства з обмеженою відповідальністю “ХХХХХХ”

1.2. Відомості про Товариство:

1.2.1. Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю „Вікторія”.

1.2.2.Місцезнаходження:Україна, ІНДЕКС, місто Тернопіль, вул. ХХХХХХХХХХХХХХ, буд. ХХХХХ, Код ЄДРПОУ ХХХХХХХХХХ.

1.2.3.зареєстровано: Статут Товариства - ЯКИМ ОРГАНОМ КОЛИ.

1.2.4. Статутний фонд (капітал): повністю сформований у розмірі ЦИФРАМИ СТАТУТНИЙ ФОНД ГРН. (ЛІТЕРАМИ гривень 00 коп.), надалі – “Товариство”.

1.2.5 ВАРТІСТЬ ЧАСТКИ у розмірі 50 (пятдесят) відсотків - ЦИФРАМИ ГРН. грн. (ЛІТЕРАМИ гривень 00 коп.), надалі – “частка в статутному фонді (капіталі)”, на умовах, викладених у цьому Договорі.

2. Під часткою в статутному фонді (капіталі), відповідно до п.1 цього Договору, розуміються права на управління Товариством, на отримання відповідної частки прибутку Товариства, на отримання відповідної частки активів у разі його ліквідації відповідно до чинного законодавства України, а також інші права учасника, передбачені законодавством України та установчими документами Товариства.

3. Продаж частки в статутному фонді (капіталі)вчинено за ЦИФРАМИ ВАРТІСТЬ ЧАСТКИ ГРН. грн. (ЛІТЕРАМИ гривень 00 коп.), надалі – “Ціна продажу частки в статутному фонді (капіталі)”. Підписанням цього Договору Продавець підтверджує повне отримання Ціни продажу частки в статутному фонді (капіталі) від Покупця до моменту підписання Договору.

4. Право власності на частку в статутному фонді (капіталі)та всі права Продавця як учасника Товариства переходять до Покупця з моменту підписання цього Договору.

5. Продавець свідчить, що частка в статутному фонді (капіталі) до цього часу нікому іншому не продана, не заставлена, боргом не обтяжена, під забороною (арештом), в тому числі під податковою заставою не перебуває, судового спору щодо неї немає, частка в статутному фонді (капіталі)не є внеском до статутного фонду інших юридичних осіб.

6. У випадку порушення своїх зобов’язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену цим Договором та чинним в Україні законодавством. Порушенням зобов’язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов’язання.

7. Сторони підтверджують, що укладення договору відповідає їх інтересам, волевиявлення є вільним і усвідомленим і відповідає їх внутрішній волі, умови договору зрозумілі і відповідають реальній домовленості сторін, договір не приховує іншого правочину і спрямований на реальне настання наслідків, які обумовлені в ньому. Продавець свідчить, що договір не укладається під впливом тяжких для нього обставин.

8. Дружиною Продавця – ПІБ, ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХХХ, що зареєстрована за адресою: ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ надано згоду на продаж Продавцем частки в статутному фонді (капіталі) у порядку, встановленому законодавством України, на підставі відповідної письмової заяви, що була нотаріально посвідчена КОЛИ приватним нотаріусом Тернопільського нотаріального округу ПІБ та зареєстрована у реєстрі нотаріальних дій за номером ХХХ.

9. Дружиною Покупця – ПІБ, ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХХХ, що зареєстрована за адресою: ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ надано згоду на купівлю Покупцем частки в статутному фонді (капіталі) у порядку, встановленому законодавством України, на підставі відповідної письмової заяви, що була нотаріально посвідчена КОЛИ приватним нотаріусом Тернопільського нотаріального округу ПІБ та зареєстрована у реєстрі нотаріальних дій за номером ХХХ.

10. Після переходу до Покупця права власності на частку в статутному фонді (капіталі)та всіх прав Продавця як учасника Товариства, Покупець зобов’язаний оформити та підписати зміни до установчих документів, зумовлені зміною складу учасників Товариства для державної реєстрації відповідних змін.

11. Нотаріусом роз’яснено зміст ст.ст. 89, 114, 147, 203, 229-235, 655-668 ЦК України, ст.65 Сімейного кодексу України, ст. ст. 7, 53 Закону України "Про господарські товариства", та Закон України „Про податок з доходів фізичних осіб”.

12. Будь-які зміни до цього Договору повинні бути виконані в письмовій формі, підписані Сторонами та нотаріально посвідчені.

13. Усі витрати, пов’язані з укладанням Договору, його нотаріальним посвідченням та виконанням, бере на себе Покупець.

14. Цей Договір складений у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу. Один із примірників зберігається у справах приватного нотаріуса, а другий видається Покупцю.

ПІДПИСИ: _________________________________________________

_________________________________________________

ХХ ХХХХХХХ 2008 року, цей договір посвідчений мною, _____________ приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу .

Договір підписаний сторонами в моїй присутності. Особу сторін встановлено, їх дієздатність, а також належність ПІБ відчужуваних прав на частку в статутному фонді (капіталі) ТзОВ „ХХХ”, перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за № ___________

Стягнуто плати за домовленістю.

Приватний нотаріус ХХХХХХ

ЗРАЗОК