Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
0279115_13A7F_bereziy_z_a_korporativnye_prava_u...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
378.37 Кб
Скачать

1. Предмет договору

1.1. За цим Договором Сторона 1 та Сторона 2 зобов'язуються з врахуванням положень п. 1.4. цього Договору укласти в майбутньому, протягом строку, встановленого п.1.3. цього Договору, договір, зазначений у п. 1.2. цього Договору, на умовах, зазначених у пункті 2 цього Договору.

1.2. В майбутньому Сторона 1 укладає із Стороною 2 договір про купівлю-продаж належної Стороні 1 частки у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю "ХХХХХХ" (надалі - Основний договір).

1.3. Сторони домовились про укладення Основного договору на протязі одного місяця з дня підписання цього договору.

1.4. У Сторони 2 виникає обов'язок щодо укладення Основного договору за умови настання наступних подій в сукупності:

1.4.1. Внесення Стороною 1 в повному обсязі свого внеску до статутного капіталу Товариства;

1.4.2. Отримання згоди інших учасників Товариства на продаж частки в статутному капіталі та невикористання ними переважного права купівлі протягом одного місяця з моменту попередження Стороною 1 про продаж своєї частки;

1.4.3. Внесення змін до статуту Товариства і встановлення одномісячного строку подання заяви про припинення участі в Товаристві у зв’язку із відступленням частки.

1.4.4. Отримання згоди другого з подружжя на відчуження частки в статутному капіталі.

1.5. Сторона 1 зобов’язується протягом дії даного Договору внести в повному обсязі свій внесок до статутного капіталу Товариства і подати заяву про припинення участі в Товаристві, в зв’язку з відступленням частки.

2. Умови основного договору

2.1. Основний договір повинен містити наступні умови:

2.1.1. Сторона 1 передає у власність Сторони 2 свою частку статутному капіталі Товариства, а Сторона 2 зобов'язується прийняти та оплатити цю частку.

Відомості про Товариство:

Найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю "ХХХХХХХ".

Організаційно-правова форма: товариство з обмеженою відповідальністю.

Зареєстровано: Виконавчим комітетом Тернопільської міської ради „___”__________ 199_ року під номером ____________________________________.

Ідентифікаційний код юридичної особи: _________________

Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи: серії А00 N ___________, видане виконавчим комітетом Тернопільської міської ради 24.02.1989 року під номером __________________.

Статутний капітал: _______________________ гривень.

Місцезнаходження: вул. ______, 46020, м. Тернопіль, Україна.

Відомості про частку Сторони 1:

Розмір частки: ___________,00 гривень (__________________ тисячі ______________гривень 00 коп.), що становить 11 % статутного капіталу Товариства (що підтверджується довідкою та/або свідоцтвом, виданими Товариством).

2.1.2. Сторона 2 після підписання Договору може звернутися до Товариства з проханням про переоформлення на її ім'я свідоцтва про передачу внеску до статутного капіталу Товариства.

2.1.3. Сторона 2 вважається повноправним учасником Товариства з моменту підписання договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі. З цього моменту Сторона 1 втрачає усі права та обов'язки по відношенню до Товариства та до інших учасників Товариства, які були обумовлені її статусом як учасника Товариства.

2.1.4. Сторона 2 зобов'язана надати для державної реєстрації зміни до установчих документів, пов'язані із зміною учасників Товариства, на протязі 5 робочих днів з моменту підписання договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі

2.1.5. За уступку частки в статутному капіталі Товариства Сторона 2 зобов'язується сплатити Стороні 1 суму ____________,00 гривень (____________ тисячі п’ятсот гривень 00 коп.).

2.1.6. Порядок оплати: оплата здійснюється в безготівковому порядку шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Сторони 1. Днем оплати вважається день списання грошових коштів з поточного рахунку Сторони2.

2.1.7. До Сторони 2 при продажі частки Стороною 1 одночасно переходять усі права та обов'язки, що належать останній на момент продажу частки.

2.1.8. Сторона 2 з моменту придбання частки в Товаристві зобов'язується виконувати вимоги установчих документів Товариства, а також нести всі обов'язки учасника, що випливають з установчих документів та чинного законодавства.

2.1.9. Витрати, пов’язані із нотаріальним посвідченням Основного договору, покладаються на Сторону 2.