Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
default.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
248.83 Кб
Скачать

1. Загальна характеристика тов «Ельдорадо»

1.1. Мета і порядок організації

Компанія «Ельдорадо» - найбільша роздрібна мережа з продажу побутової техніки і електроніки України ,Росії та Східної Європи.

Перший магазин компанії був відкритий в 1994 році в м. Самарі. Сьогодні під логотипом компанії на всій території Росії і Україні діють понад 1000 магазинів електроніки. З 2004 року «Ельдорадо» відкриває виключно супер-і гіпермаркети площею понад 2000 кв.м.

Магазини Ельдорадо - це одна з найбільших українських торгових мереж, які надають багатий асортимент різної побутової техніки для будинку і для офісу. Під торговою маркою Ельдорадо в Україні відкрито більше 100 торогового точок: магазинів і супермаркетів. На продаж побутової техніки компанія Ельдорадо має прямі договори з таким відомими виробниками як Samsung, Bosch, LG, Sony, Panasonic, Nokia і мн. ін

Асортимент магазинів Ельдорадо становить побутова техніка - холодильники, пилососи, електричні плити, дрібна побутова техніка - тостери, комбайни, ваги, міксери, блендери, вбудована техніка - витяжки, духові шафи, електричні та газові панелі, електроніка, комп'ютери, ноутбуки, мобільні телефони, а також фото та відео техніка.

Компанія «Ельдорадо» - найбільша мережа магазинів електроніки та побутової техніки в Росії та ближньому зарубіжжі, що належить міжнародній фінансовій групі PPF і Ігорю Яковлєву.

Тому клієнтам надається максимально широкий асортимент найсучаснішої техніки. «Ельдорадо» безпосередньо працює з Bosch, Philips, Samsung, Sony, Panasonic, LG, HP, Nokia та іншими провідними брендами. При цьому унікальні умови роботи з міжнародними виробниками, пов'язані з масштабом мережі, дають можливість надавати найсучаснішу продукцію провідних брендів за кращими цінами.

У 2010 році компанія «Ельдорадо» запустила новий для українського та російського ринку проект HiTechnic - першу сервісну компанію з доставки та встановлення побутової техніки та електроніки будь-якого ступеня складності. У 2012 році HiTechnic став найбільшою сервісною компанією України , оборот якої виріс в порівнянні з 2010 роком більш ніж у два рази - з 240 млн грн. до 841 млн грн.

Крок за кроком компанія стає ближче до покупців, відкриваючи зручно розташовані магазини, підвищуючи якість обслуговування і пропонуючи по всій країні сучасну продукцію світових брендів за оптимальними цінами.

1.2. Основний зміст Статуту та інших документів, що регламентують діяльність організації

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Ельдорадо», далі «суспільство», реалізує свою діяльність на основі статуту з якого я можу навести деякі положення:

1. Засновниками товариства є російські та іноземні фізичні особи, та / або юридичні особи :

2. Повне фірмове найменування товариства: товариство з обмеженою відповідальністю "Ельдорадо". Скорочене найменування: ТОВ «Едьдорадо».

3. Найменування англійською мовою: ні.

4. Товариство створюється відповідно до законодавства для здійснення господарської діяльності та має повну господарську самостійність.

5. Товариство є юридичною особою, правоздатність суспільства виникає в момент його створення (державної реєстрації) і припиняється в момент завершення його ліквідації (з моменту внесення органом державної реєстрації відповідного запису до єдиного державного реєстру юридичних осіб).

8. Товариство має у власності відособлене майно, відповідає за своїми зобов'язаннями цим майном, може від свого імені набувати і здійснювати майнові та особисті немайнові права, нести обов'язки, бути позивачем і відповідачем у суді. Товариство має самостійний баланс. Суспільство може бути обмежене в правах лише у випадках і в порядку, передбачених законом. Рішення про обмеження прав може бути оскаржене в судовому порядку.

9. Товариство відкриває відповідні рахунки в будь-яких фінансово-кредитних установах, як в рублях, так і в іноземній валюті.

10. Товариство має круглу печатку, штампи і бланки зі своїм найменуванням та необхідними реквізитами, товарний і фірмовий знаки, емблему та інші реквізити.

11. Учасники товариства не відповідають за його зобов'язаннями і несуть ризик збитків, пов'язаних з діяльністю товариства, у межах вартості внесених ними внесків. Учасники товариства, які внесли вклади не повністю, несуть солідарну відповідальність за його зобов'язаннями у межах вартості неоплаченої частини вкладу кожного з учасників.

12. Засновники товариства несуть солідарну відповідальність за зобов'язаннями, пов'язаними з установою суспільства і які виникли до його державної реєстрації. Товариство несе відповідальність за зобов'язаннями засновників товариства, пов'язаних з його установою, тільки у разі наступного схвалення їх дій загальними зборами учасників товариства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]