Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Priklad_praktiki_2012r_dlya_GulakWord.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
14.09.2019
Размер:
120.25 Кб
Скачать

4. Відстань від об'єкту оцінки (по прямій) до:

-центру міста (Головпоштамт)

~

1,8

км;

-центрального автовокзалу

~

3,2

км;

-залізничного вокзалу Запоріжжя І

~

4,2

км;

-аеропорту

~

11,6

км;

-річкового порту ім. Леніна

~

6,4

км;

-найближчої крупної магістралі (пр. Леніна)

~

0,00

км.

Карта району розташування об'єкту оцінки представлена в додатку 3 до цього Звіту.

3.3. Характеристика об’ємно-планувальних рішень.

Оцінюваний об'єкт вбудований в будівлю Запорізького обласного управління меліорації і водного господарства – за технічним паспортом літерою А-5. Будівля з вбудованим об’єктом оцінки – адміністративна, п'ятиповерхова Г- подібної конфігурації. Короткою стороною видовжена паралельно пр. Леніна, а довгою – паралельно вул. Українська. Огляд будівлі з проспекту Леніна та вул. Українська добрий, відкритий.

За проектом будівля – адміністративна, з кабінетною системою планування. Рік введення в експлуатацію будівлі – 1970, група капітальності – перша. На дату оцінки частина будівлі орендується різними організаціями під офісні та торгові. Інша частина функціонує в якості адміністративних та підсобних приміщень Запорізького обласного управління меліорації і водного господарства. В будівлі передбачено електрозабезпечення, центральне опалення, водопровід, каналізація, вентиляція, водопостачання, телебачення, телефонія.

Оцінюваний об’єкт – нежитлове приміщення №153, що складається згідно технічного паспорту з однієї кімнати яка вбудована в третій поверх частини будівлі , що зорієнтована на вул. Українську. Вхід до об’єкту оцінки з коридору загального користування. Загальна площа приміщення за внутрішніми замірами 32,4 м2.

Приміщення має добре природне освітлення, що здійснюється через віконний отвір. З інженерних мереж в приміщенні наявне електропостачання та центральне опалення, інші мережі знаходяться з загальному користуванні. Санітарний вузол знаходиться на поверсі в загальному користуванні. Оздоблення приміщень просте та виконано з наступних матеріалів:

- підлоги – вкриті лінолеумом;

- стіни – обклеєні шпалерами;

- стелі – пофарбування водяними сумішами;

- вікна – дерев'яні;

- двері – дерев'яні.

На момент огляду оцінюване приміщення експлуатувалося в якості офісу. В процесі візуального обстеження яких-небудь дефектів, що впливають на зниження несучої здатності конструкцій об'єкту виявлено не було. В цілому приміщення знаходиться в задовільному стані та придатне до експлуатації. Ознаки та розрахунки зносу наведено в п. 11 цього Звіту|ушкодження|. Дані технічних характеристик (згідно документів, наданих Замовником) наведені в таблиці 10.1.

Таблиця 3.1 – Основні технічні характеристики об’єкта оцінки

Найменування характеристики

Одиниця виміру

Показник

Рік побудови

рік

1970

Кількість поверхів будівлі

кількість

5

Поверх об’єкту оцінки

поверх

3

Площа забудови

м2

38,9

Загальна площа за внутрішніми замірами

м2

32,4

Висота корисна

м

3,3

Висота з урахуванням перекриття

м

3,5

Будівельний об’єм

м3

136

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]