Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КАТЕРИНА.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
520.63 Кб
Скачать

Висновок

Під час проходження практики на ТОВ “Ватра-Укр”, я ознайомилась із господарськими процесами, які відбуваються на підприємстві, із діяльністю облікових працівників. За такий короткий проміжок часу неможливо було повністю вивчити усі нюанси і специфічні моменти роботи бухгалтерів але певний обсяг інформації мною був отриманий і на його основі можна сформулювати деякі висновки.

ТОВ «Ватра-Укр» ефективно працює навіть за умов сьогоднішньої економічної кризи, про це свідчить аналіз показників фінансової звітності підприємства. Високий рівень реалізації продукції великим чином залежить від її якості, а якість, як уже зазначалось на підприємстві знаходиться на високому рівні, адже вона перевіряється і контролюється в передбаченому законодавством порядку.

Товариство на одне з провідних місць ставить розрахунки з бюджетом та позабюджетними фондами, що забезпечує уникати серйозних проблем з контролюючими органами, особливо в даний час, коли законодавство постійно змінюється.

Але на сьогодні підприємство має місце високий рівень заборгованості по заробітній платі, це зумовлено нецільовим використанням коштів Фонду заробітної плати, які спрямовувались на погашення кредиту, взятого на оновлення і реконструкцію основних засобів.

Ще однією з проблем на ТОВ «Ватра-Укр» недостатньо розвинений управлінський облік, адже при таких масштабних обсягах виробництва неможливо тільки одному бухгалтеру контролювати всі витрати і доходи, приймати точні управлінські рішення , тому потрібно мати працівника, який би міг проаналізувати, оцінити зміни в роботі підприємства і так подати інформацію керівництву, щоб легко було прийняти обґрунтоване управлінське рішення.