Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсові Економіка ГРБ та ТІ 3 курс.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
219.65 Кб
Скачать

7. Оформлення курсової роботи

Розділи і окремі питання курсової роботи повинні бути чітко визначені, викладені в логічній послідовності і конкретизовані. Таблиці, ілюстративний матеріал, додатки повинні бути змістовні й оформлені відповідно до стандартів виконання письмових робіт у вищій школі.

7.1. Загальні вимоги

Курсова роботи друкується на ПЕОМ на одному боці аркуша білого паперу формату А4 через півтора міжрядкові інтервали, шрифт Times New Roman, розмір 14. Границі аркуша: ліве поле - 20 мм, праве - 10 мм, верхнє - 20 мм, нижнє - 20 мм.

Текст основної частини курсової роботи поділяють на розділи підрозділи (параграфи). Заголовки структурних частин роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» друкують з великої літери по центру сторінки. Заголовки підрозділів (параграфів) друкують із абзацу маленькими літерами (крім першої великої). Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Відстань між заголовком та текстом повинна дорівнювати одному рядку.

Кожну структурну частину курсової роботи (вступ, розділ, висновки та пропозиції, список використаної літератури) треба починати з нової сторінки.

7.2. Нумерація

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, додатків, рисунків, таблиць подають арабськими цифрами без знака №. Заголовки «Зміст», «Вступ», «Висновки та пропозиції» і «Список використаних джерел» не нумерують. Номер розділу ставиться після слова «Розділ».

  1. Коваленко С. Критерії ефективності управлінської праці в умовах інституціональних трансформувань / С. Коваленко // Економіка України. - 2004. -№ 7.-С. 52-57.

  2. Филипповский Е.Е. Экономика и организация гостиничного хазяйства / Е.Е. Филипповский, Л.В. Шмарова. - М.:Финансы и статистика, 2003. - 230 с.

  3. Экономика предприятия: Учебник / Под ред. А.Е. Карлика, М.Л. Шухгальтер. - М.: ИНФРА-М, 2003. - 340 с.

8. Подання курсової роботи на рецензію та її захист

Виконана студентом курсова робота, оформлена згідно з вказаними вимогами та зброшурована на момент подання, реєструється на кафедрі і передається на перевірку. Роботу повинен прорецензувати керівник. Рецензія на курсову роботу оформлюється на спеціальному бланку.

У випадку незадовільної оцінки курсова робота до захисту не допускається та повертається студенту на доопрацювання. Студент повинен усунути зазначені у рецензії недоліки і повернути роботу для повторного рецензування. При цьому попередня рецензія обов'язково додається.

Після допуску роботи до захисту студент повинен ознайомитися з рецензією та підготуватися до захисту: дати відповіді на запитання, згадані у рецензії, показати виправлені у роботі недоліки, відмічені рецензентом.

Захист курсової роботи проводиться перед початком сесії. Захист приймається комісією в складі не менш двох викладачів кафедри відповідно до графіка навчального процесу. Студент за 10-15 хвилин повинен коротко викласти мету, зміст та висновки з теми проведеного дослідження, потім відповісти на запитання комісії. В оцінці курсової роботи береться до уваги: зміст роботи; якість роботи; відповідність оформлення роботи вимогам; вміння студента пов'язувати теоретичні знання з практикою господарювання; повнота і точність відповідей на запитання. За результатами захисту виставляється оцінка за п'ятибальною системою, яка вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і залікову книжку студента.