Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дипломна робота.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
105.7 Кб
Скачать

2.3.4. Підприємства екскурсійного обслуговування туристів

“Бюро подорожей та екскурсій Генічеська”

Генічеське бюро подорожей та екскурсій створено в 1986 році Українською республіканською радою по туризму та екскурсіях за завданням Центрального Комітету Компартії України, Ради Міністрів УРСР, Укрпрофради і ЦК ЛКСМ України (Постанова від 13 серпня 1985 р. N 312).

У 1998 році реорганізовано в Генічеське бюро подорожей та екскурсій, філія обласного закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях “Херсонтурист”, яке є дочірнім підприємством Українського акціонерного товариства по туризму та екскурсіях “Укрпрофтур”.

На сьогоднішній день Генічеське бюро подорожей та екскурсій, будучи туроператором внутрішнього і в'їзного туризму, веде активну роботу з популяризації та просування на внутрішній ринок України та країни СНД власного туристичного продукту та туристичних послуг, вироблених на території рекреаційної зони Генічеського району.

Основними напрямками діяльності “Бюро подорожей та екскурсій Генічеська” є:

- Прийом і розміщення туристів в кращих пансіонатах, базах відпочинку і готелях міста Генічеська і Арабатської стрілки.

- Організація дитячого відпочинку в оздоровчих установах Арабатської стрілки.

- Організація корпоративного відпочинку.

- Обслуговування туристів і організованих шкільних груп на розроблених екскурсійних маршрутах.

- Індивідуальні екскурсійні програми.

- Надання послуги трансфер.

- Інформаційний супровід туристів перебуваючих на відпочинку.

- Реалізація путівок в санаторії “Укрпрофоздоровниці” та в інші оздоровчі заклади України та Росії.

- Реалізація виїзних закордонних турів від провідних туроператорів України [allgenichesk.org.ua].

Генічеським бюро подорожей та екскурсій розроблені і активно просуваються в інтернет просторі два проекти:

- Інформаційно-туристичний сайт www. arabat-tour.com.ua, метою якого є просування туристичного продукту і туристичних послуг Генічеського бюро подорожей та екскурсій. Головним завданням даного сайту є бажання надати туристам і менеджерам з продажу найбільш повну, актуальну інформацію про бази відпочинку, пансіонати і готі міста Генічеська і Арабатської стрілки, що дозволяє підібрати найбільш оптимальний варіант розміщення.

- Інформаційно-туристичний сайт www.arabatinfo.com.ua, створено в якості квартиро-посередницького бюро для просування і популяризації туристичних послуг вироблених на території Генічеського району та Арабатської стрілки усіма суб'єктами господарської діяльності.

Бюро бере участь у підготовці кваліфікованих кадрів (екскурсоводи, агенти з організації туризму) для обслуговування туристів, що прибули на відпочинок в Генічеський район і на Арабатську стрілку.

Займається збором та систематизацією інформації пов'язаної з особливостями та специфікою організації відпочинку в м. Генічеську і приморських селищах Арабатської Стрілки.

Співпраця з Генічеським бюро подорожей та екскурсій дозволяє придбати путівки в пансіонати і бази відпочинку Арабатської стрілки за ціною стійки (без накруток і комісій), а також отримати весь пакет послуг починаючи від трансферу, прийому та розміщення груп та індивідуальних туристів, надання екскурсійного обслуговування, і закінчуючи повним пакетом послуг з проведення корпоративних заходів.

Індивідуальний підхід до кожного замовника, зручна система бронювання, професіоналізм і висока ступінь відповідальності гарантує високий рівень обслуговування та надійного партнерства [arabat-tour.com.ua].