Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МСЗО 2410.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
362.5 Кб
Скачать

Інша проміжна фінансова інформація (див. Параграф 43 з)

Звіт щодо огляду проміжної фінансової інформації

(Відповідний адресат)

Вступ

Ми виконали огляд [стислого] балансу суб'єкта господарювання АВС станом на 31 березня 20X1 р. і відповідних [стислих] звітів про прибутки та збитки, змінну власному капіталі та рух грошових коштів (що додаються) за три місяці, які закінчилися на зазначену дату5. Управлінський персонал несе відповідальність за складання й подання проміжної фінансової інформації відповідно до [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності]. Нашою відповідальністю є надання висновку щодо проміжної фінансової інформації на основі нашого огляду.

Обсяг огляду

Ми провели огляд відповідно до Міжнародного стандарту завдань з огляду 2410 «Огляд проміжної фінансової інформації, що виконується незалежним аудитором суб'єкта господарювання»6. Такий огляд проміжної фінансової інформації передбачає здійснення запитів в основному особам, які відповідають за фінансові та облікові питання, і застосування аналітичних та інших процедур огляду. Огляд зазвичай значно менший за обсягом, ніж аудит, який виконується відповідно до Міжнародних стандартів аудиту, а отже, не дає нам змоги отримати впевненість у тому, що нам стане відомо про всі значні питання, які можна було б ідентифікувати під час аудиту. Відповідно ми не висловлюємо аудиторську думку.

Висновок

При виконанні нашого огляду нашої уваги не привернув жодний факт, який дає нам підстави вважати, що проміжна фінансова інформація, яка додається, не складена в усіх суттєвих аспектах відповідно до [застосовної концептуальної основи фінансової звітності, включаючи посилання на юрисдикцію чи країну походження концептуальної основи фінансової звітності, якщо використана концептуальна основа фінансової звітності не є Міжнародними стандартами фінансової звітності].

АУДИТОР

Дата

Адреса

5Див. виноску 3.

6Див виноску 4.

ОГЛЯД ПРОМІЖНОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ЩО ВИКОНУЄТЬСЯ НЕЗАЛЕЖНИМ АУДИТОРОМ СУБ'ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ

Додаток 5

Приклади звітів щодо огляду, які містять умовно-позитивний висновок унаслідок відхилення від застосовної концептуальної основи фінансової звітності

Повний пакет фінансової звітності загального призначення, складеної відповідно до концептуальної основи фінансової звітності, для досягнення справедливого подання (див. параграф 43 ж)

Звіт щодо огляду проміжної фінансової інформації

(Відповідний адресат)

Вступ

Ми виконали огляд балансу суб'єкта господарювання АВС станом на 31 березня 20X1 р. і відповідних звітів про прибутки та збитки, зміни у власному капіталі та рух грошових коштів (додаються) за три місяці, які закінчилися на зазначену дату, а також стислого викладу важливих облікових політик та інших пояснювальних приміток7. Управлінський персонал несе відповідальність за складання та достовірне подання цієї проміжної фінансової інформації відповідно до [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності]. Нашою відповідальністю є надання висновку щодо проміжної фінансової інформації на основі нашого огляду.

Обсяг огляду

Ми провели огляд відповідно до Міжнародного стандарту завдань з огляду 2410 «Огляд проміжної фінансової інформації, що виконується незалежним аудитором суб'єкта господарювання»8. Огляд проміжної фінансової інформації передбачає здійснення запитів в основному особам, які відповідають за фінансові та облікові питання, і застосування аналітичних та інших процедур огляду. Огляд зазвичай значно менший за обсягом, ніж аудит, який виконується відповідно до Міжнародних стандартів аудиту, а отже, не дає нам змоги отримати впевненість у тому, що нам стане відомо про всі значні питання, які можна було б ідентифікувати під час аудиту. Відповідно ми не висловлюємо аудиторську думку.

Підстава для надання умовно-позитивного висновку

Згідно з інформацією, наданою нам управлінським персоналом, суб'єкт господарювання АВС виключив зі складу нерухомості та довгострокової заборгованості деякі зобов'язання з оренди, що, як ми вважаємо, слід капіталізувати для відповідності [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності]. Ця інформація свідчить, що якби ці зобов'язання з оренди

7 Див. виноску 3.

8 Див. виноску 4.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]