Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МСЗО 2410.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
362.5 Кб
Скачать

Огляд проміжної фінансової інформації, що виконується незалежним аудитором суб'єкта господарювання

концептуальну основу фінансової звітності, включаючи посилання на юрисдикцію чи країну походження концептуальної основи фінансової звітності якщо використана концептуальна основа фінансової звітності не є Міжнародними стандартами фінансової звітності]. У разі, якщо була б складена консолідована фінансова звітність, практично кожний рахунок у проміжній фінансовій інформації був би суттєво іншим.

Негативний висновок

Наш огляд свідчить про те, що, оскільки інвестиції в дочірні підприємства не обліковуються на консолідованій основі, як зазначено в попередньому параграфі, ця проміжна фінансова інформація не надає достовірну та справедливу інформацію про (або не відображає достовірно в усіх суттєвих аспектах) фінансовий стан суб'єкта господарювання станом на 31 березня 20X1 р., його фінансові результати та рух грошових коштів за три місяці, які закінчилися на зазначену дату, відповідно до [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності, включаючи посилання на юрисдикцію чи країну походження концептуальної основи фінансової звітності, якщо використана концептуальна основа фінансової звітності не є Міжнародними стандартами фінансової звітності].

АУДИТОР

Дата

Адреса

ОГЛЯД ПРОМІЖНОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ЩО ВИКОНУЄТЬСЯ НЕЗАЛЕЖНИМ АУДИТОРОМ СУБ'ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ

Інша проміжна фінансова інформація (див. Параграф 43 з)

Звіт щодо огляду проміжної фінансової інформації

(Відповідний адресат)

Вступ

Ми виконали огляд [стислого] балансу суб'єкта господарювання АВС станом на 31 березня 20X1 р. і відповідних [стислих] звітів про прибутки та збитки, зміни у власному капіталі та рух грошових коштів (що додаються) за три місяці, які закінчилися на зазначену дату17. Управлінський персонал несе відповідальність за складання та подання проміжної фінансової інформації відповідно до [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності]. Нашою відповідальністю є надання висновку щодо проміжної фінансової інформації на основі нашого огляду.

Обсяг огляду

Ми провели огляд відповідно до Міжнародного стандарту завдань з огляду 2410 «Огляд проміжної фінансової інформації, що виконується незалежним аудитором суб'єкта господарювання»18. Огляд проміжної фінансової інформації складається зі здійснення запитів в основному особам, які відповідають за фінансові та облікові питання, і застосування аналітичних та інших процедур огляду. Огляд проміжної фінансової інформації значно менший за обсягом, ніж аудит, який виконується відповідно до Міжнародних стандартів аудиту, а отже, не дає нам змоги отримати впевненість у тому, що нам стане відомо про всі значні питання, які можна було б ідентифікувати під час аудиту. Відповідно ми не висловлюємо аудиторську думку.

Основа для негативного висновку

Починаючи з цього періоду управлінський персонал суб'єкта господарювання припинив консолідувати фінансові звіти дочірніх підприємств, оскільки він вважає, що консолідація недоцільна внаслідок існування нових значних неконтрольованих часток. Це не відповідає [зазначити застосовну концептуальну основу фінансової звітності, включаючи посилання на юрисдикцію чи країну походження концептуальної основи фінансової звітності, якщо використана концептуальна основа фінансової звітності не є Міжнародними стандартами фінансової звітності]. Якби складалися консолідовані фінансові звіти, практично кожний рахунок у проміжній фінансовій інформації був би суттєво іншим.

Негативний висновок

Наш огляд свідчить про те, що, оскільки інвестиції в дочірні підприємства не обліковуються на консолідованій основі, як зазначено в попередньому параграфі, проміжна фінансова інформація не складена в усіх суттєвих аспектах

17Див. виноску 3.

18Див. виноску 4.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]