Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EKZ_CONTR_ek_wir_perer.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.05.2019
Размер:
306.18 Кб
Скачать
  1. Луківництво: види кормів та методика визначення їх урожайності

  2. Ефективність виробництва яловичини.

  3. Особливості функціонування ринку м’ясопродуктів.

  4. За даними річного звіту розрахувати технологічні показники ефективності свинарства: 1. відтворювальна здатність основних свиноматок; 2. відтворювальна здатність ремонтних і перевіюваних свиноматок; 3. середньодобовий приріст молодняка старше 2 – х місяців і тварин на відгодівлі.

Керівник курсу Коваль П.В.

Завідувач кафедри Дем’яненко С.І.

5. Особливості поточного контролю знань студентів заочної форми навчання

Об’єктом поточного контролю знань студентів заочної форми навчання є модульні завдання, що виконуються в аудиторії під контролем викладача.

Також студенти позааудиторно виконують контрольну роботу по варіантам, яка включає два теоретичних і три практичних завдання за темами дисципліни

Підсумкове оцінювання знань студентів здійснюється у формі заліку. Залік виставляється на підставі результатів поточного контролю. Для отримання заліку студенту необхідно виконати завдання, що визначені навчальною програмою дисципліни.

Поточний контроль знань студентів здійснюється за такими об'єктами:

- своєчасне виконання індивідуального завдання та його презентація і захист, максимально оцінюється в -60 балів.

Завдання оцінюється наступним чином:

  • 10 балів за виконання завдання у визначений термін;

  • 50-40 балів студент одержує за розкриття суті теоретичних питань та правильного розв’язку розрахункових задач, але коли мають місце не суттєві помилки.

  • 10-40 балів коли завдання виконане не в повному обсязі (не менше 90%), та містить помилки в методиках розрахунків, чи поверхневий розгляд теоретичних питань.

  • 0-10 балів- робота відсутня (0 балів), містить менше 90% завдань з грубими методичними та розрахунковими помилками.

- активна участь у обговоренні теоретичних та методичних питань та розв’язування задач під час практичних занять 0; 5;10 балів;

- модульна контрольна робота 20 балів.

Максимальна оцінка 20 балів виставляється за контрольну роботу при умові, що всі питання повністю розкриті і містять необхідні статистичні, методичні і розрахункові дані по досліджуваному об'єкту.

10 балів студент отримує за роботу, в якій питання розкриті, але при викладенні матеріалу допущені незначні помилки, пропущені окремі елементи матеріалу.

0-5 балів оцінюється робота, в якій питання розкриті недостатньо, матеріал викладений поверхово, неточно.

Сумарна оцінка за результатами поточного контролю може становити від 0 до 100 балів. Студенти, які отримали 60 і більше балів отримують залік за результатами поточного контролю.

Індивідуальні завдання за варіантами (заочна форма навчання)

Варіант № 1

  1. Види зернових культур та структура виробництва зернових .

  2. Поняття кормової бази та її складові елементи.

  3. Визначити залікову вагу волокна при реалізації підприємством 10 т льняної соломки і 10 т льняної трести. Коефіцієнти заліку становлять: трести у волокно – 4,15, соломки – 4,85

  4. За даними річних звітів Кагарлицького р-ну визначити економічну ефективність виробництва молока.

  5. Визначити ефективність виробництва соняшнику за такими даними: виробничі витрати на 1 га соняшника становлять 550 грн, врожайність соняшнику 12 ц/га, реалізаційна ціна - 620 грн/т, товарність - 90 %, на побічну продукцію (кошики соняшника) відносять 5 % виробничих витрат, витрати на реалізацію становлять 20 грн/т.

Варіант № 2

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]