Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекции Инвестиционное кредитование.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
2.53 Mб
Скачать
  1. Відповідальність Сторін

5.1. За невиконання або неналежне виконання прийнятих на себе зобов'язань винна Сторона сплачує неустойки, передбачені цим До­говором.

5.2. За несвоєчасну сплату відсотків за користування кредитом (у тому числі і відсотків за неправомірне користування кредитом) Пози­чальник сплачує пеню, яка обчислюється від простроченого платежу, у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, що" діє у період, за який сплачується пеня.

5.3. За використання кредиту не за цільовим призначенням Пози­чальник сплачує пеню, яка обчислюється від суми кредиту, використа­ної на цілі, не передбачені цим Договором, у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, що діє у період, за який спла­чується пеня.

5.4. За невиконання прийнятих на себе зобов'язань, передбачених пп. 4.2.4,4.2.5 Позичальник сплачує штраф у розмірі____________грн.

  1. Інші умови

6.1. Цей Договір набирає чинності з дати його підписання повноваж­ними представниками Сторін. Позичальник у_____-денний строк з да­ти підписання цього Договору зобов'язаний надати Банку перший із розрахункових документів, указаних у п. 3.2 цього Договору, до сплати його з позичкового рахунку. У випадку ненадання Позичальником та­кого документа до оплати (відмови Позичальника від отримання креди­ту) протягом зазначеного строку Банк набуває права відмовитися від виконання зобов'язань, прийнятих ним на себе згідно з умовами цього Договору, та порушити питання про його розірвання.

6.2. Цей Договір діє до повного повернення Позичальником кредиту та/або сплати ним відсотків за користування ним, та/або до виконання Позичальником будь-яких інших грошових зобов'язань, прийнятих ним на себе згідно з умовами цього Договору.

6.3. Усі зміни та доповнення до цього Договору вносяться за згодою Сторін у письмовій формі.

6.4. Позичальник зобов'язаний у триденний термін письмово пові­домляти Банк про зміну власної юридичної адреси.

6.5. Усі спори між Сторонами у разі недосягнення згоди шляхом пе­реговорів передаються на вирішення до арбітражного суду.

6.6. Цей Договір складений у двох оригінальних примірниках, що мають однакову юридичну силу: один — для Банку, другий — для Пози­чальника.

Реквізити Сторін

Банк_______________ Позичальник_____________

_____________________ _______________________

Начальник Головного _______________________

операційного управління _______________________

Додаток 8

Кредитний договір №__________

м.Київ

Український акціонерний комерційний банк, далі «Банк», який є юридичною особою за законодавством України, в особі Начальни­ка Головного операційного управління банку ____________________, який діє на підставі довіреності, засвідченої приватним нотаріусом _____________________,________року та зареєстрованої за №______,з одного боку, та______________________________________________,

далі «Позичальник», який є юридичною особою за законодавством ___, в особі_____________________________, який діє на підставі _____________, з другого боку, укладали цей договір про таке: