Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP 2k navchalna KN 11-12.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
22.04.2019
Размер:
154.11 Кб
Скачать

2. Призначення та зміст навчальної практики.

Навчальна практика є логічним продовженням ознайомчої практики, що дає можливість поглибити і закріпити теоретичні знання з дисциплін

«Основи збору, обробки та передачі інформації», „Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів”, "Операційні системи", „Інтернет-ресурси та технології”, ”Алгоритмізація та програмування”, ”Об’єктно-орієнтоване програмування” та ін. Термін проходження навчальної практики з 09 січня по 05 лютого 2012 року.

Метою навчальної практики є набуття необхідних знань і практичних навичок з організації роботи підприємств інформаційної сфери.

Завдання практики полягає в набутті студентами початкових навичок професійної діяльності, ознайомленні з основами розробки програмних засобів мовами програмування високого рівня та супровідної документації, а також у формуванні професійних знань і навичок, які допоможуть у практичній роботі.

Під час практики студенти збирають матеріал для написання курсової роботи. Передбачено також виконання індивідуального завдання. Індивідуальні завдання полягають у розробці програмних засобів і відповідної супровідної документації (опис програми, довідка, вказівки користувачеві).

За результатами практики студенти складають звіт із дотриманням правил його оформлення. Звіт перевіряється керівником практики від підприємства і підписується ним разом із характеристикою. Після передачі звіту на кафедру він перевіряється керівником практики від університету і надходить на розгляд комісії, склад якої затверджується завідувачем кафедри. До звіту додаються щоденник і характеристика студента з місця проходження практики.

3. Вказівки до складання звіту за результатами проходження практики

Обсяг звіту (текстова частина) – 20-25 сторінок. Таблиці, схеми, нормативні документи можуть виноситися в додатки.

Звіт про практику повинен бути набраний на комп’ютері і правильно оформлений. Він повинен містити зміст із зазначенням розділів і підрозділів, мати суцільну нумерацію сторінок, таблиць і додатків. До звіту додається список використаних при його написанні документів, нормативних та інструктивних матеріалів, який вміщують вкінці роботи.

Звіт брошурують у папку. Рекомендується залишати поля з лівої сторони для брошурування, а з правої – для можливих зауважень керівника.

При написанні звіту слід використовувати документи з питань економіки та організації підприємств різних форм власності, технології обслуговування і статистичної звітності.

Рекомендується така структура звіту:

  1. Вступ із викладом основних завдань практики, наявних у роботі підприємства проблем і можливих способів їх розв’язання (1-2 стор.).

  2. Розділ 1 присвячений вивченню вітчизняного і зарубіжного досвіду діяльності підприємств і повинен містити статистичний і аналітичний опис наявної ситуації (9-10 стор.).

  3. В розділі 2 розглядаються сучасні тенденції розвитку підприємств та містить також пропозиції щодо вдосконалення діяльності, створення нових форм і видів підприємств (6-7 стор.).

  4. Розділ 3 містить рекомендації щодо використання вітчизняного і зарубіжного досвіду роботи підприємств у сфері інформаційно-комп’ютерного менеджменту (7-8 стор.).

  5. Висновки (1-2 стор.).

  6. Список літератури (1-2 стор.).

  7. Відгук керівника практики (1 стор.).

  8. Додатки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]