Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP 2k navchalna KN 11-12.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
22.04.2019
Размер:
154.11 Кб
Скачать

6. Обов’язки керівника практики

Відповідальні за проходження практики від кафедри зобов’язані завчасно подбати про надання студентам робочих місць на базах практики; розробити індивідуальні завдання для студентів і графік проходження практики для кожного робочого місця; контролювати виконання програми практики і вживати необхідних заходів у разі виникнення непорозумінь і відхилень від програми.

В обов’язки керівника практики від підприємства входить здійснення систематичного контролю за поточною роботою студентів; створення нормальних умов для проходження практики на кожному робочому місці; надання студентам практичної допомоги в доборі, вивченні і опрацюванні необхідних матеріалів; забезпечення ефективного використання робочого часу практикантів.

Загальний контроль за підготовкою і проведенням практики здійснюється завідуючим кафедрою комп’ютерних наук. Безпосереднє керівництво практикою на окремих базах покладається на викладачів кафедри.

7. Основні положення практики

  1. Перед проходженням практики студент повинен бути проінструктований керівником практики і на основі цього інструктажу оформити щоденник практики (посвідчення про відрядження), одержати індивідуальні завдання з практики, а також два примірники графіка проходження практики (один – для студентів і один – для керівника практики від підприємства), направлення на практику і направлення на поселення в гуртожиток (у разі потреби).

  2. Після прибуття на підприємство студент повинен пред’явити керівникові від підприємства щоденник, пройти інструктаж з техніки безпеки і пожежної профілактики, ознайомитися з робочим місцем, правилами експлуатації устаткування і уточнити план проходження практики.

  3. Під час практики студент зобов’язаний суворо дотримуватися правил внутрішнього розпорядку підприємства.

  4. Звіт про практику студент складає у відповідності з графіком проходження практики і на основі додаткових вказівок керівників практики від вузу і від підприємства.

  5. Результати виробничої практики оцінюються за п’ятибальною шкалою.

  6. Студент, що не виконав програми практики і дістав негативний відгук про роботу або незадовільну оцінку під час захисту звіту, повторно направляється для проходження на практики під час канікул.

8. Система оцінювання знань студентів

Навчальна практика оцінюється за модульно-рейтинговою системою. Результати навчальної діяльності студентів оцінюються за 100-бальною шкалою.

Підсумковий контроль знань: залік - проводиться у формі заліку.

Підсумкова оцінка

За результатами проходження практики студент отримує підсумкову оцінку за 100-бальною системою.

Бальна система оцінювання

п/п

Назви критеріїв оцінювання

Бали за критерії оцінювання (максимальні)

Ставлення до роботи

10

Самостійність і незалежність у роботі

10

Якість виконання роботи

10

Продуктивність роботи

10

Вміння спілкуватися з людьми

10

Виконання індивідуальних завдань

30

Залік

20

Всього

100 балів

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]