Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skladannya_protsesualnih_akt_v_u_krim_nalnih_sp....doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
1.09 Mб
Скачать

4. Виконання судових рішень

 

Начальникові слідчого

ізолятора № 1 УВД м. Енська Киреєву М.Ш.

м. Енськ, вул. Приморська, 25

Розпорядження про виконання обвинувального вироку

Вироком судової колеії в кримінальних справах Енського обласного суду від 12 квітня 199_ р. Васіна Ольга ёВолодимирівна засуджена за злочини, передбачені статтями 86', 172 і ч. З ст. 193 КК України, до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна і відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму.

20 травня 199_ р. вирок щодо засудженої Васіної О.В. набрав законної сили і відповідно до ч. 1 ст. 404 КПК України звертається до виконання не пізніше трьох діб з цього дня.

Про виконання вироку, відповідно до ч. 7 ст. 404 КПК України, негайно повідомити суд, який постановив вирок.

Голова Енського обласного суду

(підпис)

Секретар

(підпис)

20 травня 199_ р.

Залишення в слідчому

ізоляторі № 1 м. Енська

засудженої Васіної Ольги

Володимирівни

до ЗО червня 199_ р.

"Санкціоную"

прокурор Енської області,

державний радник юстиції

2-го класу (підпис)

Постанова про тимчасове залишення в слідчому ізоляторі засудженого до позбавлення волі

м. Енськ Дата

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу Ільєнко А.Р., розглянувши матеріали кримінальної справи по обвинуваченню Зубової Ольги Володимирівни за ч. 2 ст. 168 і ч. 1 ст. 178 КК України,

встановив:

колишній скарбник профкому Енського міськторгу Васі-на О.В. добровільно заявила, що вона під вимаганням голови ревізійної комісії об'єднаного профкому Енського міськторгу Зубової О.В. дала їй хабар (сума) і французькі парфуми "Шанель". Остання факт одержання хабара заперечує.

Васіна О.В. засуджена до позбавлення волі з відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії і в даний час тримається в слідчому ізоляторі № 1 УВД в м. Енську. Вирок щодо засудженої Васіної О.В. набрав законної сили, і вона підлягає направленню за місцем відбування покарання.

Беручи до уваги, що Васіна О.В. необхідна для участі в проведенні слідчих дій у справі про злочин, вчинений іншою особою, керуючись, ст. 4101 КПК України, постановив:

тимчасово до ЗО червня 199_ р. залишити в слідчому ізоляторі засуджену Васіну Ольгу Володимирівну в зв'язку з необхідністю проведення слідчих дій по справі іншої особи.

Копію даної постанови для виконання і повідомлення засудженій Васіній О.В. направити в слідчий ізолятор № 1 УВД м. Енська.

Слідчий прокуратури м. Енська, юрист 2-го класу

(підпис)

Ухвала про заміну виду виправно-трудової колонії

м. Енськ Дата

Суддя Енського району м. Енська Матвєєва Н.К., головуючи в судовому засіданні і діючи від імені суду, при секретареві Дюріній Є.П., за участю прокурора Енського району м. Енська юриста 1-го класу Архіпова Ф.М., представника виправно-трудової колонії АЯ № 14/16 Бистро-ва Т.К. і засудженої Васіної О.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні клубу подання адміністрації названої установи від 18 липня 199_ р., узгоджене зі спостережною комісією, про переведення з установи загального режиму в установу поселення засудженої Васіної Ольги Володимирівни, 195_р. народження, яка народилась у с. Лебеді Липівського району Енської області,

встановив:

вироком судової колегії в кримінальних справах Енського обласного суду від 12 квітня 199_ р. Васіна О.В. засуджена за статтями 86', 172 і ч. З ст. 193 КК України до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна і відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму, з обчисленням строку покарання з 15 січня 199_ р. Засуджена Васіна О.В. уже відбула більше третини визначеного їй покарання. Вона зразковою поведінкою в установі, сумлінним ставленням до праці, активною участю в громадському житті довела, що твердо стала на шлях виправлення. Відповідно до ст. 46 ВТК України Васіна О.В. може бути переведена для подальшого відбування покарання з виправно-трудової колонії загального режиму до колонії-поселення.

Заслухавши доповідь головуючого у справі і пояснення

представника адміністрації колонії Бистрова Т.К., котрий підтримав обговорюване подання, а також пояснення засудженої Васіної О.В., яка запевнила суд, що твердо вирішила стати на правильний шлях і більше не буде чинити злочинів, висновок прокурора Архіпова Ф.М., котрий погодився з поданням про переведення засудженої Васіної О.В. до колонії-поселення, є обгрунтованим і підлягає задоволенню.

На підставі викладеного і враховуючи, що засуджена відбула більшу частину строку покарання, твердо вирішила стати на шлях виправлення, керуючись статтями 410, 411 | КПК України, суд

ухвалив:

змінити призначений засудженій Васіній Ользі Володимирівні вид виправно-трудової колонії шляхом переведення її з виправно-трудової колонії загального режиму до ко-лонії-поселення для подальшого відбування покарання відповідно до вироку.

Ця ухвала оскарженню не підлягає, але може бути опротестована прокурором.

Суддя, який діє від імені суду

(підпис)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]